Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιο πρωτάθλημα; Βόμβα μεγατόνων ρίχνει ο Τίγρης - Έτσι θα στείλει τους ΑΕΚτζήδες στον παράδεισο
| 2018-04-02 12:30:00

Ποιο πρωτάθλημα; Βόμβα μεγατόνων ρίχνει ο Τίγρης - Έτσι θα στείλει τους ΑΕΚτζήδες στον παράδεισο

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ποιο πρωτάθλημα; Βόμβα μεγατόνων ρίχνει ο Τίγρης - Έτσι θα στείλει τους ΑΕΚτζήδες στον παράδεισο

Τι ετοιμάζει το αφεντικό της Ένωσης; Πόσα «σκάει»; Χαμός θα γίνει!

Ο Σέρχιο Aραούχο ήταν και χθες ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ΑΕΚ, καθώς με δύο γκολ (το ένα σπάνιας ομορφιάς) «καθάρισε» μόνος του τον Παναθηναϊκό και έφερε την ομάδα του ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Αργεντινός άσος δέχθηκε πρωτοφανή αποθέωση από τον κόσμο της Ένωσης στο ΟΑΚΑ και άπαντες αγωνιούν για το μέλλον του παίκτη, καθώς μόνο σίγουρο δεν είναι ότι η νέα σεζόν θα τον βρει στην Ελλάδα και στα κιτρινόμαυρα.

Όπως το sportdog.gr σας έχει ξαναγράψει, το μεγάλο πρόβλημα για τον Σέρχιο Αραούχο είναι προσωπικό, αφορά την κόρη του και γι’ αυτό θέλει να γυρίσει στην Ισπανία, κάτι που παραδέχθηκε για πρώτη φορά δημόσια και ο ίδιος με χθεσινές του δηλώσεις.

Στην ΑΕΚ, λοιπόν, αναμένεται να ρίξουν όλο το βάρος στο οικογενειακό ζήτημα που βασανίζει τον Αργεντινό και πιστεύουν ότι αν καταφέρουν να το λύσουν, τότε θα έχουν αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες παραμονής του παίκτη στην ομάδα.

Εξάλλου, αυτό είναι το μοναδικό πρόβλημα που «φρενάρει» πραγματικά τον Αργεντινό και κατ’ άλλα θέλει πολύ να παραμείνει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ. Αν επομένως βρεθεί λύση στο θέμα που έχει με την κόρη του, τότε ο παίκτης θα γίνει ο καλύτερος «σύμμαχος» της Ένωσης και θα πιέσει κι αυτός με τη σειρά του για να γίνει το deal.

Πάντως, αν όντως η υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο φτάσει σε αυτό το σημείο, θα χρειαστεί μια νέα, μεγάλη υπέρβαση από την πλευρά του Δημήτρη Μελισσανίδη για να αποκτηθούν τα δικαιώματα του Αργεντινού. Ενδεχομένως, να πρέπει να δοθούν και παραπάνω χρήματα απ’ ότι η Ένωση προσφέρει για να αποκτήσει με κανονική μεταγραφή τον Μάρκο Λιβάγια, ήτοι περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ.

Βεβαίως, πολλά μπορεί να εξαρτηθούν και από το αν η Λας Πάλμας θα παραμείνει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Αν ναι, τότε το έργο της ΑΕΚ θα γίνει ακόμα πιο δύσκολο. Αν, όμως, υποβιβαστεί, οι Κιτρινόμαυροι θα έχουν το πάνω χέρι και, μάλιστα, ίσως καταφέρουν να πετύχουν την αγορά του παίκτη με πολύ καλύτερους οικονομικά όρους.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags