Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτη παραδοχή Μπουφόν για το Ρεάλ - Γιουβέντους - Ατακάρα για Ρονάλντο
| 2018-04-02 12:59:00

Απίστευτη παραδοχή Μπουφόν για το Ρεάλ - Γιουβέντους - Ατακάρα για Ρονάλντο

Sportdog Team
Απίστευτη παραδοχή Μπουφόν για το Ρεάλ - Γιουβέντους - Ατακάρα για Ρονάλντο

Σπουδαίος και στις δηλώσεις του ο "Τζίτζι".

Απόλυτα ειλικρινής στις δηλώσεις του εμφανίστηκε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, παραδεχόμενος την ανωτερότητα της Ρεάλ Μαδρίτης σε σχέση με τη Γιουβέντους, με αφορμή τον μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

"Στον περυσινό τελικό κέρδισε η καλύτερη ομάδα. Εμείς, δεν ήμασταν τόσο κακοί για να υποστούμε τέτοια ήττα. Αρκετές φορές η τύχη σου χαμογελά και άλλες όχι, εκείνη την ημέρα δεν μας βοήθησε", ανέφερε ο 40χρονος κίπερ.

Όσο για την αποτυχία να κατακτήσουν ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο, έχοντας δύο χαμένους τελικούς απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, εν συγκρίσει με ότι συμβαίνει σε διπλές αναμετρήσεις με τους ίδιους αντιπάλους. "Δεν υπάρχει κάποια εξήγηση γι' αυτό το γεγονός. Θέλαμε να κερδίσουμε τους τελικούς, αλλά δεν τα καταφέραμε. Τα αποτελέσματα δείχνουν πως γνωρίζουμε να αντιμετωπίζουμε ομάδες αυτού του επιπέδου", σχολίασε ο Ιταλός.

"Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Δεν θα ήθελα να σκεφτόμαστε το Κάρντιφ. Στόχος μας είναι να είμαστε στο κόλπο της πρόκρισης μέχρι τα τελευταία λεπτά της ρεβάνς στο Μπερναμπέου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι καλύτερη ομάδα από τη Γιουβέντους. Δεν το λέω εγώ, το λένε οι τίτλοι, οι αριθμοί και η ιστορία. Θα προσπαθήσουμε να την ανταγωνιστούμε, αλλά αυτή η ομάδα έχει κάτι το ξεχωριστό, το διαφορετικό", τόνισε.

Όσο για τη γνώμη του για τον Κριστιάνο Ρονάλντο;

"Έχω απεριόριστο θαυμασμό για τον Ρονάλντο, έχει βελτιωθεί πολύ. Αλλάξε τη θέση του, ξοδεύοντας λιγότερη ενέργεια κάτι που τον έχει κάνει πραγματικά θανατηφόρο. Είχα την τύχη να αντιμετωπίσω σπουδαίους επιθετικούς, όπως οι Ρονάλντο και Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Ο Κριστιάνο, όμως, είναι ασυναγώνιστος".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags