Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερές ατάκες Χιμένεθ στη σημερινή προπόνηση - «Όσοι δεν παίξατε με ΠΑΟ να...»!
| 2018-04-02 15:48:00

Φοβερές ατάκες Χιμένεθ στη σημερινή προπόνηση - «Όσοι δεν παίξατε με ΠΑΟ να...»!

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Χιμένεθ στη σημερινή προπόνηση - «Όσοι δεν παίξατε με ΠΑΟ να...»!

Ο Ισπανός προπονητής μίλησε στους παίκτες του.

O Χιμένεθ συγκέντρωσε τους παίκτες του πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης και αρχικά τους μίλησε για το χθεσινό ματς: «Στο πρώτο 20λεπτο δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά μετά το ισορροπήσαμε και καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ που ήταν σημαντικό για να πετύχουμε τον στόχο μας και να πάρουμε τη νίκη».

Στη συνέχεια τους είπε: «Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη και είμαστε πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όμως, θα σας πω ότι είπα και στους δημοσιογράφους χθες. Στον μαραθώνιο το τελευταίο χιλιόμετρο είναι το πιο δύσκολο. Βλέπεις τον τερματισμό, αλλά σου φαίνεται πιο μακριά. Πρέπει, λοιπόν, να έχουμε στο μυαλό μας ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη.

Πρέπει να συνεχίζουμε με την ίδια συγκέντρωση και την ίδια διάθεση, κοιτώντας πάντα το επόμενο παιχνίδι. Τώρα έχουμε μπροστά μας μετά τη διακοπή τον Πλατανιά, που μπορεί να είναι τελευταίος αλλά κι αυτός κάνει μια προσπάθεια να σωθεί, δεν πρέπει να τον υποτιμήσουμε».

Για την ετοιμότητα που θέλει να υπάρχει στην ομάδα του, είπε: «Κάποιοι από εσάς μπορεί να μην είναι χαρούμενοι με το γεγονός ότι δεν έπαιξαν χθες, όμως έτσι είναι τα πράγματα. Έχουμε πολλούς παίκτες και δεν γίνεται να παίζουν όλοι, πρέπει σε κάθε παιχνίδι να γίνει μια επιλογή. Αλλά εσείς πρέπει να συνεχίσετε να δουλεύετε σκληρά και να είστε έτοιμοι, γιατί στα επόμενα παιχνίδια όλοι θα χρειαστεί να βοηθήσετε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags