Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ρουκέτες» από Θεσσαλονίκη: «Δύο κλοπές στον ΠΑΟΚ, διώχνουν Σαββίδη - 70-30 την ΑΕΚ»!
| 2018-04-02 16:48:00

«Ρουκέτες» από Θεσσαλονίκη: «Δύο κλοπές στον ΠΑΟΚ, διώχνουν Σαββίδη - 70-30 την ΑΕΚ»!

του Γιώργου Κτενά
«Ρουκέτες» από Θεσσαλονίκη: «Δύο κλοπές στον ΠΑΟΚ, διώχνουν Σαββίδη - 70-30 την ΑΕΚ»!

Ατάκες-κόλαση για το το... κατεστημένο της Αθήνας.

Καλύτερη ομάδα στο ντέρμπι, αλλά με τη διαιτησία στο 70-30 υπέρ της ήταν η ΑΕΚ εναντίον του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με όσα σχολίασε στο sportdog.gr ο Κούλης Αποστολίδης.

Ο παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε, ακόμα, στο γεγονός ότι φέτος έκλεψαν το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ, ενώ σχολίασε ότι το σύστημα του λεκανοπεδίου θέλει να διώξει τον Ιβάν Σαββίδη από τον Δικέφαλο, αλλά δεν θα το καταφέρει. 

«Ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι ξεπέρασε όλα αυτά τα θέματα που τον ταλαιπωρούσαν, με θετικό τρόπο, κάτι που δείχνει ότι έχει μια ποιοτική ομάδα. Το φανερώνει στο γήπεδο όλη τη σεζόν, το έκανε και τώρα», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Κ. Αποστολίδη στο sportdog.gr.

Πώς περιμένετε την επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ; Ήδη ο Γιώργος Σαββίδης έχει προαναγγείλει σοβαρές μεταγραφές.

«Δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση να αποχωρήσει η οικογένεια Σαββίδη από τον ΠΑΟΚ, θα μείνουν και θα κάνουν ακόμα μεγαλύτερο τον σύλλογο. Αυτό που προσπαθεί το σύστημα του λεκανοπεδίου, να διωξει δηλαδή την οικογένεια Σαββίδη από την ομάδα, δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση να το καταφέρει. Είναι το κατεστημένο του λεκανοπεδίου που επιθυμεί κάτι τέτοιο και δεν αναφέρομαι μόνο στο ποδοσφαιρο αλλά σε κοινωνικές, πολιτικές, οικονομικές συνθήκες».

Κεντρικό ρόλο στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, σήμερα, παίζουν οι δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη μετά το ντέρμπι της ΑΕΚ εναντίον του Παναθηναϊκού.

«Ο καθένας μπορεί να λέει ο,τι θέλει. Τα γεγονότα, όμως, είναι γεγονότα και με βάση αυτά ο ΠΑΟΚ έχει υποστεί δύο συνεχόμενες κλοπές. Με αποτέλεσμα να είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και, στο τέλος, να της κλέψουν τον τίτλο. Δεν το λέω με εμπάθεια προς την ΑΕΚ ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα, αλλά ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ ήταν οι καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Αλλά με αυτό που έκαναν Ολυμπιακός και ΑΕΚ, έδειξαν ότι μικραίνουν. Για να προλάβω διάφορους, θα πω το εξής: Δεν ήταν ίδια η περίπτωση του Ίβιτς και όσων έγιναν στη Λεωφόρο, με όσα συνέβησαν στον προπονητή του Ολυμπιακού και τη θεατρική παράσταση που έδωσε. Ακόμα και με τη θεατρική παράσταση που έδωσαν για να μη συνεχιστεί το παιχνίδι εναντίον της ΑΕΚ».

Τέλος, πείτε μου πώς είδατε το χθεσινό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό. Ακούστηκαν πολλά για τη διαιτησία του Θάνου. 

«Η ΑΕΚ ήταν, γενικότερα, η καλύτερη ομάδα του αγώνα. Αλλά είχε και τη διαιτησία στο 70-30 υπέρ της. Για παράδειγμα στη φάση της αποβολής του παίκτη του Παναθηναϊκού αλλά και στη φάση που έκανε πέναλτι ο Βράνιες και το σκορ ήταν, ακόμα, στο 1-0. Καλύτερη ομάδα η ΑΕΚ, ναι, αλλά έχουμε περάσει στο στάδιο που γελάμε με αυτά που συμβαίνουν μέσα στο γήπεδο και δεν τα σχολιάζουμε σοβαρά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags