Facebook Pixel Sportdog.gr | «Πέσιμο» στον Αραούχο για ένα... high five – Του «τρύπησε» τα αυτιά (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-04-02 16:56:00

«Πέσιμο» στον Αραούχο για ένα... high five – Του «τρύπησε» τα αυτιά (ΒΙΝΤΕΟ)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
«Πέσιμο» στον Αραούχο για ένα... high five – Του «τρύπησε» τα αυτιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Φοβερό στιγμιότυπο μετά το ΑΕΚ-ΠΑΟ κατέγραψε η κάμερα του sportdog.

Μετά τις νίκες στα ντέρμπι είθισται οι οπαδοί να περιμένουν τους ποδοσφαιριστές έξω από το γήπεδο, προκειμένου να τους αποθεώσουν από κοντά, να πάρουν αυτόγραφο και να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες. Αυτό συνέβη και μετά το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, όπου την τιμητική του είχε ο MVP της Ένωσης, Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος σημείωσε τα δύο από τα τρία κιτρινόμαυρα τέρματα. Μάλιστα το πρώτο ήταν πανέμορφο και θύμισε τον τρόπο που σκόραρε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο.

Ο Αργεντινός παιχταράς, παρέα με τον έτερο σκόρερ του Δικεφάλου, Ροντρίγκο Γκάλο, με το ΙΧ του οποίου αποχώρησε από το ΟΑΚΑ, δέχτηκε κύματα αγάπης από μεγάλους και μικρούς Ενωσίτες, οι οποίοι έσπευσαν στο αυτοκίνητο και του ζήτησαν να βγάλουν σέλφιζ. Ένας από τους πιτσιρικάδες ήταν αρκετά επίμονος! Φώναζε συνέχεια προς τον Αραούχο προκειμένου να κεντρίσει το ενδιαφέρον του.

Μετά από κάμποσες επαναλήψεις του ονόματος, οι οποίες ομολογουμένως «τρύπησαν» τα αυτιά του, ο ποδοσφαιριστής αποκρίθηκε. Όλοι αναρωτήθηκαν, τι να ήθελε από τον γκολτζή της ΑΕΚ; Μία φωτογραφία, ένα αυτόγραφο; Το παιδάκι όμως ήθελε κάτι που κανείς δεν περίμενε!

Ζήτησε μία αθλητική χειραψία με τον πρωταγωνιστή της νίκης της ΑΕΚ! Ο πιτσιρικάς, που είχε βάψει με κιτρινόμαυρα χρώματα το πρόσωπό του έκανε high five με τον «Απάτσι», ο οποίος του έκανε το καλύτερο δώρο για το Πάσχα, μετά την κιτρινόμαυρη λαμπάδα του νονού του φυσικά. Την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο μικρός θα την πανηγυρίσει σε άλλο επεισόδιο ο μικρός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags