Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιο πρωτάθλημα; Στην... τσίτα ο Χιμένεθ - Τι ζήτησε από τους παίκτες για τη συνέχεια!
| 2018-04-02 18:00:00

Ποιο πρωτάθλημα; Στην... τσίτα ο Χιμένεθ - Τι ζήτησε από τους παίκτες για τη συνέχεια!

Sportdog Team
Ποιο πρωτάθλημα; Στην... τσίτα ο Χιμένεθ - Τι ζήτησε από τους παίκτες για τη συνέχεια!

Δεν χαλαρώνει με τίποτα ο Ισπανός!

Παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, ο Μανόλο Χιμένεθ θεωρεί πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και κρατή τους παίκτες του σε εγρήγορση.

Γι' αυτόν τον λόγο ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές του στη σημερινή προπόνηση επισημαίνοντάς τους ότι πρέπει να συνεχίσουν με νίκες μέχρι τέλους γιατί το χρωστούν στους εαυτούς τους και την ομάδα.

Αναλυτικά, τα λεγόμενά του:

«Σας αξίζουν συγχαρητήρια. Για τη νίκη που πετύχατε αλλά -και κύρια- για την προσπάθεια που βγάλατε στον αγωνιστικό χώρο και ειδικότερα στη διάρκεια του δεύτερου 45λεπτου. Είδα όλα όσα έπρεπε να έχουμε και να ήθελα βγάλουμε στο χορτάρι στο συγκεκριμένο διάστημα, είχατε πολύ καλή απόδοση. Σημαντική νίκη και μεγάλη αλλά όλοι καταλαβαίνουμε ότι δεν έχει τελειώσει. Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμη. Εμείς έχουμε την υποχρέωση να πάμε με νίκες μέχρι το τέλος της πορείας αυτής. Το χρωστάμε στην ομάδα και σε εμάς, στον εαυτό μας.

Αντιλαμβάνομαι πως μπορεί κάποιοι να μην είναι το ίδιο ευχαριστημένοι για το πόσο έχουν παίξει. Όμως είμαστε οι καλύτεροι όλοι μαζί, κάνουμε την καλύτερη ομάδα όλοι μας. Η θέση στην οποία βρισκόμαστε ανήκει σε όλους, όλοι έχουν προσφέρει για να βρισκόμαστε εδώ. Η υποχρέωσή μας είναι να το συνεχίσουμε μέχρι το τέλος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags