Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για τις κάρτες σε Ινσούα – Κουρμπέλη! Τι είπε για το πέναλτι του Βράνιες
| 2018-04-02 18:32:00

Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για τις κάρτες σε Ινσούα – Κουρμπέλη! Τι είπε για το πέναλτι του Βράνιες

Sportdog Team
Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για τις κάρτες σε Ινσούα – Κουρμπέλη! Τι είπε για το πέναλτι του Βράνιες

Το σχόλιο του για όλα τα παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ.

Καθόλου καλά δεν πήγε ο Θάνος στη διαιτησία του χθεσινού μεγάλου αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ όπως ανέφερε ο Παναγιώτης Βαρούχας. Όπως ανέφερε πειθαρχικά δεν ήταν καλός, καθώς δεν έπρεπε να δώσει τις δύο πρώτες κάρτες σε Κουρμπέλη και Ινσούα, ενώ υπογράμμισε ότι έπρεπε να δοθεί πέναλτι στη φάση του Βράνιες.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Για το Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα:
«Διαιτητής ο Σέζος. Στο 19ο λεπτό η μπάλα στο κοντρόλ που πήγε να κάνει ο Αποστολόπουλος, βρήκε στο χέρι. Ήταν ακούσιο και σωστά δεν έδωσε κάτι. Στο 45 είναι δίπλα στη φάση. Δίνει ένα χέρι φάουλ το οποίο γίνεται στη γραμμή. Έδωσε φάουλ και όχι πέναλτι ήταν λάθος. Στο 60’ αποβάλλεται σωστά ο Αποστολόπουλος γιατί χτυπάει τον αντίπαλό του. Στο 90 ο Νικολιάς υπεδείχθη οφ-σάιντ ενώ καλυπτόταν από τρεις αμυντικούς».

Για το Ατρόμητος-ΠΑΟΚ:
«Διαιτητής ο Τζήλος. Στο 3ο λεπτό ο Ατρόμητος ζητάει πέναλτι για μια παρεμπόδιση του Μπρούνο από τον Μαλεζά, ο οποίος του βάζει το χέρι στον ώμο. Ο Μπρούνο πάει να πάρει την παράβαση... Σωστά ο Τζήλος δεν έδωσε παράβαση. Στο 36’ είναι το γκολ που βάζει ο ΠΑΟΚ από την κομπινα. Εκεί έχουμε ένα πέσιμο του Ντιγκινί σε μια διεκδίκηση της μπάλας, σωστά τη συνέχισε ο Τζηλος. Στο 53 η μπάλα χτυπάει στο χέρι το Μαλεζά. Σωστά συνέχισε το παιχνίδι ο Τζήλος. Στο 76ο λεπτό έχουμε μια παράβαση που η άποψή μου είναι ότι είναι πέναλτι γιατί ο Μάτος έχει τεντωμένο το χέρι. Ο παίκτης βλέπει τη μπάλα, έπρεπε να έχει προστατεύσει το χέρι του. Ηταν πάνω στη γραμμή, ήταν πεναλτι και δεν το έδωσε ο Τζήλος.

Για το Απόλλων – Λάρισα:
«Είχαμε διαμαρτυρία από την ΑΕΛ και έχει βάση γιατί ο Ζησόπουλος ανατρέπει έναν παίκτη της Λάρισας».

Για το Λεβαδειακος – Λάρισα:
«Το γκολ του Ολυμπιακού είναι οφ-σάιντ. Δύσκολη φάση, εξέχει λίγο το πόδι του παίκτη αλλά είναι οφ-σάιντ. Και στο 51 ο Γιακουμάκης υποδεικνύεται σε οφ-σάιτν από τον πρώτο βοηθό που δεν υπάρχει.

Για το Κέρκυρα – Λαμία:
Υπήρχε μια κόκκινη στον Επστάιν η οποία ήταν καραμπινάτη...

Για το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός:
Διαιτητής ο Θάνος, ο οποίος στον πειθαρχικό έλεγχο δεν πήγε καθόλου καλά. Ξεκίνησε με μια κάρτα του Κουρμπέλη και του Ινσούα που δεν υπάρχουν. Στο 12’ ο Ευθυμιάδης αφήνει τον Αραούχο από θέση οφ-σάιντ να κάνει προσπάθεια. Στο 33’ η δεύτερη κίτρινη στον Ινσούα είναι σωστή γιατί πηγαίνει χαμηλά. Στο 53 ο Βράνιες παίρνει τη μπάλα με το χέρι και αποκτά πλεονέκτημα από αυτή την ενέργεια. Έπρεπε να δοθεί πέναλτι που δεν δόθηκε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags