Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι «απαντάει» ο Μαρινάκης! Πυρηνική βόμβα στα σκαριά, θα «πέσει» το Καραϊσκάκη
| 2018-04-02 18:47:00

Έτσι «απαντάει» ο Μαρινάκης! Πυρηνική βόμβα στα σκαριά, θα «πέσει» το Καραϊσκάκη

του Παναγιώτη Νικολάου
Έτσι «απαντάει» ο Μαρινάκης! Πυρηνική βόμβα στα σκαριά, θα «πέσει» το Καραϊσκάκη

Ψήνεται μεγάλη κίνηση από τον μεγαλομέτοχο του Oλυμπιακού.

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στον Ολυμπιακό σε όλα τους τομείς, όπως διαφάνηκε και από τη σημερινή επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ρέντη.

Η καμπάνα δεν χτυπάει μόνο για τον Όσκαρ Γκαρσία, ο οποίος θα πρέπει να θεωρείται «τελειωμένος», μιας και ήδη στο Λιμάνι ψάχνουν για τον ιδανικό αντικαταστάτη του, αλλά και για πολλούς παίκτες.

Το «θα φύγετε όλοι» που είπε σήμερα ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μόνο τυχαίο δεν ήταν και όντως αναμένεται τσουνάμι αποχωρήσεων το καλοκαίρι, καθώς είναι αρκετοί οι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πείσει για την αξία τους. Και, φυσικά, δεν πρόκειται μόνο για όσους βγαίνουν μέσω των τελευταίων ρεπορτάζ στη σέντρα (Μποτία, Σεμπά, Μιραλάς κ.λπ.).

Εξάλλου, κανείς στο Λιμάνι δεν περίμενε τα τελευταία παιχνίδια για να πάρει αποφάσεις για το «ερυθρόλευκο» ρόστερ. Ήδη στον Πειραιά ξέρουν ποιοι θα παραμείνουν και ποιοι όχι στην ομάδα ενόψει της νέας σεζόν και με αυτή την… ψυχολογία πήγε στο Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης, εξαπολύοντας πρωτοφανή επίθεση κατά συγκεκριμένων παικτών, που παρουσιάζονται προκλητικά αδιάφοροι. 

Ψήνεται μεταγραφή «βόμβα»

Πάντως, παράλληλα στον Ολυμπιακό ήδη προχωρούν τις κινήσεις τους ενόψει του καλοκαιριού και πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν πως βρίσκεται στα σκαριά μια πολύ μεγάλη κίνηση, που αναμένεται να «φτιάξει» τον κόσμο και να αλλάξει ριζικά το κλίμα.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα, ωστόσο λέγεται πως το «χτύπημα» του Ολυμπιακού θα είναι πολύ ηχηρό και στην «πιάτσα» κάνουν λόγο για… πυρηνική βόμβα που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα στην ομάδα. Και, βεβαίως, αφορά μεταγραφή που θα κάνει «γκελ» και συζητηθεί εντός κι εκτός συνόρων. Ίδωμεν…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags