Facebook Pixel Sportdog.gr | Φεύγει τώρα ο Γκαρσία; Η ατάκα από τα «γκάζια» που τα είπε όλα - Και... Λεμονής;
| 2018-04-02 21:05:00

Φεύγει τώρα ο Γκαρσία; Η ατάκα από τα «γκάζια» που τα είπε όλα - Και... Λεμονής;

Sportdog Team
Φεύγει τώρα ο Γκαρσία; Η ατάκα από τα «γκάζια» που τα είπε όλα - Και... Λεμονής;

Τι θα γίνει με το θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό; Όλες οι απαντήσεις.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης… άστραψε και βρόντηξε σε επίσκεψή του στου Ρέντη στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού, αφού προέβη σε πρωτοφανές ξέσπασμα κατά των ποδοσφαιριστών για την κάκιστη φετινή πορεία της ομάδας. Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών μίλησε σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους, ενώ εκτόξευσε «βαριές» κατηγορίες κατά των παικτών.

Πάντως, μια συγκεκριμένη ατάκα του Μαρινάκη είναι αυτή που πιθανότατα προδίδει εξελίξεις για την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Το αφεντικό της ΠΑΕ τόνισε χαρακτηριστικά στους παίκτες το εξής: «Με την συμπεριφορά σας διώξατε τρεις προπονητές. Ο ένας δεν σας έκανε για την προπόνηση, ο άλλος λέγατε δεν είχε πειθαρχία. Τρεις προπονητές πλήρωσαν αυτά που λέγατε εσείς στους ανθρώπους της ομάδας και αποδείχθηκε τελικά ότι η ευθύνη ήταν δική σας».

Σε ποιους προπονητές, όμως, αναφερόταν ο Μαρινάκης; Οι δύο είναι ο Μπέσνικ Χάσι και ο Τάκης Λεμονής, αλλά ο τρίτος φαίνεται να είναι ο τωρινός τεχνικός της ομάδας, Όσκαρ Γκαρσία!

Βέβαια, πριν τον Καταλανό στον πάγκο του Ολυμπιακού κάθισε ο Χρήστος Κόντης, όμως ανέλαβε μόνο ως υπηρεσιακός και φαντάζει πολύ δύσκολο ο Μαρινάκης να αναφερόταν σε αυτόν. Πιθανότατα ο ισχυρός άνδρας των Ερυθρολεύκων δεν είπε τυχαία την εν λόγω ατάκα, αλλά «φωτογράφισε» αυτό για το οποίο σας έχουμε ενημερώσει εδώ και καιρό, δηλαδή ότι ο Γκαρσία θεωρείται τελειωμένος από τον σύλλογο και αναμένεται απλώς η… επισημοποίηση του «διαζυγίου».

Αυτό που απομένει είναι να μάθουμε εάν η αποχώρησή του θα συντελεστεί άμεσα, δηλαδή πριν το τέλος της σεζόν, ή αν απλώς θα βγάλει τη χρονιά και θα απομακρυνθεί στο τέλος της. Οι τελευταίες πληροφορίες πάντως από το Λιμάνι, αναφέρουν πως πιθανότατα θα μείνει και στα τέσσερα τελευταία ματς, αν δεν... στραβώσει και κάποιο ακόμα. Το ενδεχόμενο να παραμείνει, άλλωστε, φαντάζει απίθανο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags