Facebook Pixel Sportdog.gr | «Πάρτι» Ευρώπης με γκολάρες για τον Αστέρα!
| 2018-04-02 21:19:00

«Πάρτι» Ευρώπης με γκολάρες για τον Αστέρα!

Sportdog Team
«Πάρτι» Ευρώπης με γκολάρες για τον Αστέρα!

Διέλυσε τον Πλατανιά (4-0) και έπιασε την Ξάνθη στην 5η θέση!

Εύκολο έργο είχε ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στον ουραγό Πλατανιά, τον οποίο νίκησε με 4-0 και πλέον βρίσκεται σε τροχιά Ευρώπης, αφού έφτασε τους 36 βαθμούς και ισοβαθμεί με την Ξάνθη στην 5η θέση!

Οι Αρκάδες μπήκαν κεφάτοι στον αγωνιστικό και πήραν από την αρχή των πρωτοβουλία των κινήσεων πιέζοντας τον Πλατανιά.

Ο Αστέρας δικαιώθηκε για την υπεροχή του στο 12’, όταν ο Μανιάς βρέθηκε στη μικρή περιοχή μετά από μπαλιά του Μαντίντα, έκανε ωραίο κοντρόλ και σουτ, το οποίο νίκησε τον Κλιάιτς για το 1-0.

Τίποτα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με τον Αστέρα να έχει την υπεροχή και να «κλειδώνει» τη νίκη στο 55’, με τον Τόνσο να κάνει το 2-0 με κεφαλιά από σέντρα του Κώτσιρα.

Το highlight της αναμέτρησης προσέφερε ο Τάσος Δουβίκας, ο οποίος «έγραψε» το 3-0 στο 77’. Μετά από φάση διαρκείας και συνεχόμενα λάθη της άμυνας του Πλατανιά, η μπάλα έφτασε στον νεαρό επιθετικό, που έκανε ωραίο κοντρόλ με το στήθος και σκόραρε με φανταστικό ανάποδο «ψαλίδι» από τη μικρή περιοχή!

Το τελικό 4-0 έκανε ο Τόνσο στο 83’, που πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με αριστερό πλασέ στην κίνηση.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης (81’ Τσιφτσής), Μπέρτος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Ντουντού, Μουνάφο, Τόνσο, Μανιάς (71’ Δουβίκας), Τσιλιανίδης, Μαντίντα (62’ Ισνάλντο).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλιάιτς, Ντικαμονά, Πατράλης, Αγγελόπουλος, Ντουαλά (66’ Στόιτσεφ), Μαλσά, Βάντερσον, Ουές, Ουντότζι (88' Σινγκ), Παπανικολάου (70’ Ζίκο), Ενσικουλού.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags