03/04/18 - 09:52

Απίστευτη πρωτοβουλία από τους παίκτες της ΑΕΚ για τον Έλληνα στρατιωτικό - Κίνηση με νόημα!

Αξίζουν συγχαρητήρια οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης!

Sportdog Team
Απίστευτη πρωτοβουλία από τους παίκτες της ΑΕΚ για τον Έλληνα στρατιωτικό - Κίνηση με νόημα!
881views 0shares

Ο Μιχάλης Μπακάκης αφιέρωσε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που είναι φυλακισμένοι στην Ανδριανούπολη, ωστόσο οι παίκτες της ΑΕΚ δεν έμειναν μόνο σε αυτό.

Όλοι μαζί αποφάσισαν να υπογράψουν μια φανέλα της ομάδας και να την στείλουν στον Δημήτρη Κούκλατζη, τον έναν εκ των δύο στρατιωτικών, ο οποίος είναι φανατικός ΑΕΚτζής!

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ προς την ΠΑΕ ΑΕΚ και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Η συγκεκριμένη αφιέρωση και η κίνηση με τη φανέλα αποτελούν μια ισχυρή ψυχολογική ένεση για το παλικάρι μου. Είμαστε ΑΕΚτζήδες από τα γεννοφάσκια μας...», ανέφερε αρχικά ο πατέρας του Δημήτρη μιλώντας στην εφημερίδα "Ώρα των Σπορ".

Συνεχίζοντας τα λεγόμενα του πρόσθεσε: «Ο γιος μου έχει μεγάλη αδυναμία, για να μην πω... τρέλα για την ΑΕΚ. Κατεβαίνει συχνά μαζί με άλλους φίλους του στην Αθήνα, για να παρακολουθήσει από κοντά τους αγώνες. Είμαι σίγουρος πως θα χαρεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και θα τον δυναμώσει ψυχολογικά εκεί που βρίσκεται τώρα, όταν πληροφορηθεί πως οι παίκτες της αγαπημένης του ομάδας του αφιέρωσαν τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και συγχρόνως παραλάβει την φανέλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη χειρονομία και ευχαριστώ πολύ όσους την σκέφτηκαν και την οργάνωσαν».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ