Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι σκάει η «βόμβα» του Ιβάν με «νέο Βιεϊρίνια» - Αν γίνει, δε θα μείνει τίποτα όρθιο στην Τούμπα
| 2018-04-03 12:10:00

Έτσι σκάει η «βόμβα» του Ιβάν με «νέο Βιεϊρίνια» - Αν γίνει, δε θα μείνει τίποτα όρθιο στην Τούμπα

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έτσι σκάει η «βόμβα» του Ιβάν με «νέο Βιεϊρίνια» - Αν γίνει, δε θα μείνει τίποτα όρθιο στην Τούμπα

Πολύ δύσκολο, αλλά υπάρχει ένα «παραθυράκι». Λέτε;

 

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει προαναγγείλει μεγάλες μεταγραφές ενόψει της νέας σεζόν, προκειμένου να φτιάξει μία ακόμα πιο δυνατή ομάδα, με στόχο, φυσικά, την κατάκτηση του επόμενου πρωταθλήματος.

Ήδη, λοιπόν, κυκλοφορούν στον Τύπο διάφορα ονόματα υποψήφιων στόχων του Δικεφάλου του Βορρά, με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να είναι ένα απ’ αυτά, καθώς είναι γνωστό πως οι «ασπρόμαυροι» ψάχνουν για ένα «μπαμ» στην αμυντική γραμμή.

Πάντως, η περίπτωση του Έλληνα άσου δεν είναι τόσο εύκολη και, όπως σας έχουμε ενημερώσει και σε πρόσφατο ρεπορτάζ, ο παίκτης επιθυμεί να παραμείνει στο εξωτερικό. Ο διεθνής στόπερ δε βλέπει ακόμα θετικά το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Super League και αντίθετα θεωρεί πως έχει ακόμα πολλά να πετύχει στην καριέρα του αγωνιζόμενος εκτός συνόρων (τον έχουν φρενάρει, άλλωστε, ένα σωρό σοβαροί τραυματισμοί).

Συγκεκριμένα, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο γερμανικό πρωτάθλημα και, μάλιστα, ήδη ο μάνατζέρ του, Πολ Κουτσολιάκος, έχει κάνει επαφές με το Αννόβερο, όπως σας έχουμε αποκαλύψει.

Ο Έλληνας ατζέντης, άλλωστε, έχει όλες τις απαραίτητες διασυνδέσεις στη συγκεκριμένη αγορά, για να πετύχει μια νέα μεταγραφή του παίκτη στη Γερμανία. Δεν ισχύει, άλλωστε, ότι ο ΠΑΟΚ στην προσπάθεια που θα κάνει για να φέρει πίσω τον Κυριάκο Παπαδόπουλο έχει «σύμμαχο» τον μάνατζέρ του…

Μόνο έτσι έρχεται ο Παπαδόπουλος

Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι ο 26χρονος αμυντικός είναι δηλωμένος οπαδός του ΠΑΟΚ και έχει εκφράσει δημόσια την επιθυμία να παίξει κάποια στιγμή στην Τούμπα. Αυτό είναι σίγουρα ένα σημαντικό «ατού» για τους «ασπρόμαυρους», ωστόσο φαίνεται πως ακόμα δεν έχει φτάσει αυτή τη στιγμή. Δεν ευνοούν οι συνθήκες, δηλαδή, για να γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή τώρα, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο αυτό να συμβεί στο μέλλον.

Πάντως, αν και εφόσον ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν καταφέρει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού να πάρει τη μεταγραφή που ψάχνει, κάτι που δε μοιάζει και τόσο πιθανό, δεν αποκλείεται τότε να αναθεωρήσει και να εξετάσει το ενδεχόμενο της πρόωρης επιστροφής του στην Ελλάδα για χάρη του αγαπημένου του ΠΑΟΚ.

Να γίνει, δηλαδή, μια κίνηση της τελευταίας στιγμής, προ της λήξης της μεταγραφής περιόδου, στο τέλος του Αυγούστου, όπως έγινε πέρυσι με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Και σε αυτό το ενδεχόμενο, φυσικά, είναι επόμενο πως μία τέτοια μεταγραφή θα προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στους οπαδούς του ΠΑΟΚ…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags