Facebook Pixel Sportdog.gr | Η συγκλονιστική επιστολή στην ΑΕΚ για τους δύο κρατουμένους στρατιωτικούς στην Τουρκία
| 2018-04-03 13:52:00

Η συγκλονιστική επιστολή στην ΑΕΚ για τους δύο κρατουμένους στρατιωτικούς στην Τουρκία

Sportdog Team
Η συγκλονιστική επιστολή στην ΑΕΚ για τους δύο κρατουμένους στρατιωτικούς στην Τουρκία

Η Ένωση κινητοποιήθηκε άμεσα.

Μια συγκινητική επιστολή από συγγενή του Έλληνα στρατιωτικού που κρατείται στις φυλακές της Ανδριανούπολης, Δημήτρη Κούκλατζη, έλαβε η ΑΕΚ και αμέσως κινητοποιήθηκε, εξασφαλίζοντας μια υπογεγραμμένη φανέλα της ομάδας, για να σταλεί στον Κούκλατζη, ο οποίος είναι φανατικός οπαδός της Ένωσης.

Δείτε την επιστολή που έφερε στο φως το sport24.gr:

«Αξιότιμοι κύριοι της ΠΑΕ ΑΕΚ, σας στέλνω αυτή την επιστολή, προκειμένου να ζητήσω τη βοήθεια σας σε ένα ζήτημα οικογενειακό. Ο ξάδερφός μου, λοχίας Κούκλατζης Δημήτρης (ένας εκ των δύο στρατιωτικών που κρατούνται στις τουρκικές φυλακές) είναι μεγάλος λάτρης και πιστός φίλαθλος της αγαπημένης μας ομάδας. Έχει ταξιδέψει ουκ ολίγες φορές από την ακριτική Ορεστιάδα Έβρου στην Αθήνα προκειμένου να συμπαρασταθεί στην ομάδα μας και να βοηθήσει με τη φωνή του την ΑΕΚ.

Τις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάει μέσα σ’ ένα τουρκικό κελί, μαζί με τον συνάδελφο του, θεωρώ ότι θα μπορούσε η ομάδα μας να του ανταποδώσει τη βοήθεια τονώνοντας το ηθικό του καλύτερα από κάθε άλλον μιας και είναι ο έρωτας της ζωής του. Ένα απλό πανό με λίγα λόγια, χωρίς πολιτικά μηνύματα αλλά με καθαρά υποστηρικτικό χαρακτήρα του τύπου “Δημήτρη και Άγγελε η σκέψη μας κοντά σας”, “Δημήτρη και Άγγελε κρατάτε γερά” ή ότι εσείς νομίζετε ορθότερο θα είναι υπερπολύτιμα στην δοκιμασία που περνάνε αυτά τα παιδιά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags