Facebook Pixel Sportdog.gr | Σαμαράς: «Δεν υπάρχουν προβλήματα ανάμεσα σε Τούρκους και Έλληνες...»
| 2018-04-04 03:46:00

Σαμαράς: «Δεν υπάρχουν προβλήματα ανάμεσα σε Τούρκους και Έλληνες...»

Sportdog Team
Σαμαράς: «Δεν υπάρχουν προβλήματα ανάμεσα σε Τούρκους και Έλληνες...»

Ενδιαφέρουσες ατάκες από τον Έλληνα άσο, που παίζει στη γειτονική χώρα.

Δηλώσεις στο τουρκικό πρακτορείο «Ανατολή» έκανε ο Γιώργος Σαμαράς.

Ο 32χρονος επιθετικός ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην Τουρκία για λογαριασμό της Σαμσουνσπόρ με την φανέλα της οποίας μετρά 21 συμμετοχές και 2 γκολ αναφέρθηκε τόσο στην υποδοχή του κόσμου προςτο πρόσωπο του, οσο και στην ένταση που υπάρχει στην γείτονα χώρα η οποία ανέφερε ότι «είναι καθαρά πολιτικής φύσης»

«Στην Τουρκία ειδικά τους τελευταίους μήνες, ξεκίνησα να αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου. Μου επιφύλαξαν σπουδαία φιλοξενία στην Τουρκία. Δεν προβληματίστηκα για να έρθω στη Τουρκία. Δεν υπάρχουν προβλήματα ανάμεσα σε Τούρκους και Έλληνες. Η ένταση είναι καθαρά πολιτικής φύσης», ανέφερε αρχικά ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι και της Σέλτικ.

Συνεχίζοντας τα λεγόμενα το πρόσθεσε τα εξής ακόλουθα: «Εκφράζουμε τα αισθήματά μας με τον ίδιο τρόπο. Το φαγητό και η μουσική είναι σχεδόν τα ίδια. Όταν ταξιδεύω στην Κωνσταντινούπολη, την Σμύρνη και τα Άδανα, βλέπω παρόμοια πράγματα που είδα και στην Ελλάδα. Είμαστε γείτονες και υπάρχουν πολλά κοινά πράγματα».

Παράλληλα αποκάλυψε και την αγαπημένη του ομάδας στην Τουρκία η οποία είναι η Φενέρμπαχτσε: «Οι Τούρκοι αγαπάνε το ποδόσφαιρο όσο και οι Έλληνες. Υποστηρίζω την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία. Αλλά ο καλύτερος παίχτης στην Τουρκία είναι ο Ρικάρντο Κουαρέσμα της Μπεσίκτας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags