Facebook Pixel Sportdog.gr | Σε εφαρμογή το πλάνο Μαρινάκη - Αυτοί είναι οι μικροί που ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα!
| 2018-04-03 18:40:00

Σε εφαρμογή το πλάνο Μαρινάκη - Αυτοί είναι οι μικροί που ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα!

Sportdog Team
Σε εφαρμογή το πλάνο Μαρινάκη - Αυτοί είναι οι μικροί που ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα!

Ποιοι είναι, σε ποιες θέσεις παίζουν και πότε μπαίνουν στα «βαθιά».

O Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφθηκε χθες το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού και μίλησε με «σκληρή» γλώσσα στους ποδοσφαιριστές, προαναγγέλοντας την αποχώρηση όσων εμφανίζονται αδιάφοροι, καθώς και την προώθηση νεαρών παικτών στην πρώτη ομάδα.

Η αρχή έγινε με την αποπομπή των Οφόε και Σεμπά, που ενημερώθηκαν ότι δεν υπολογίζονται, και πλέον μπαίνει σε εφαρμογή το πλάνο του προβιβασμού παικτών από τη δεύτερη στην πρώτη ομάδα.

Οι πρώτοι που παίρνουν σειρά είναι ο Μάριος Βρουσάι και οι «μικροί», Απόστολος Μαρτίνης και τον Νικήτας Νικόλης. Αυτοί θα είναι οι πρώτοι που θα μπουν στα «βαθιά», ξεκινώντας άμεσα προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, εξέλιξη για την οποία ενημερώθηκαν.

Ο πρώτος είναι ο πιο έμπειρος από τους τρεις, καθώς που είναι μέλος της Κ20 και έχει συμμετοχές με την πρώτη ομάδα στο Κύπελλο Ελλάδας. Ο Βρουσάι βρίσκεται στον Ολυμπιακό από το 2015 και επαγγελματίας από το 2016. Μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι είχε ακολουθήσει κανονικά την προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, αλλά και στα άκρα.

Όσο για τους Νικήτα Νικόλη και τον Απόστολο Μαρτίνη, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που εντάσσονται στην ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού, αφού ανήκουν στην Κ17. Ο πρώτος είναι αριστερό μπακ, όμως έχει χρησιμοποιηθεί και ως αμυντικό χαφ. Είναι γεννημένος το 2002, κατάγεται από τη Ρόδο κι έγινε επαγγελματίας το 2018.

Ο δε Μαρτίνης, γεννηθείς το 2001, είναι επαγγελματίας από το 2017 και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ-χαφ.

Αμφότεροι είναι διεθνείς με την Εθνική Παίδων και θεωρούνται σπουδαία ταλέντα με μεγάλα περιθώρια εξέλιξης. Θα ενταχθούν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας για αρχή και είναι στο χέρι τους να «αρπάξουν» την ευκαιρία τους και να καθιερωθούν με ορίζοντα το μέλλον.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags