Facebook Pixel Sportdog.gr | Aνατροπή με Γκαρσία και απόφαση-έκπληξη από τον Ισπανό - Τι έγινε με Μαρινάκη, ποιος το περίμενε...
| 2018-04-03 22:17:00

Aνατροπή με Γκαρσία και απόφαση-έκπληξη από τον Ισπανό - Τι έγινε με Μαρινάκη, ποιος το περίμενε...

Sportdog Team
Aνατροπή με Γκαρσία και απόφαση-έκπληξη από τον Ισπανό - Τι έγινε με Μαρινάκη, ποιος το περίμενε...

 Χοντρό παρασκήνιο από του Ρέντη και νεότερο ρεπορτάζ.

Παρελθόν αποτελεί για τον Ολυμπιακό ο Όσκαρ Γκαρσία, καθώς ο Καταλανός τεχνικός συμφώνησε με την ΠΑΕ να λύσουν τώρα το συμβόλαιο και να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, ενώ διάδοχός του μέχρι το καλοκαίρι στον ερυθρόλευκο πάγκο, θα είναι ο Χρήστος Κόντης με βοηθό τον Αριέλ Ιμπαγάσα.

Πίσω από την αποχώρηση του Όσκαρ Γκαρσία, όμως, υπάρχει χοντρό παρασκήνιο, καθώς σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, ο Καταλανός είχε αποφασίσει να φύγει από τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα μία ημέρα νωρίτερα και συγκεκριμένα, μετά την… εκρηκτική ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη στου Ρέντη.

Θυμίζουμε, πως ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών είχε μιλήσει σε πολύ έντονο ύφος στους παίκτες, είχε ενημερώσει ότι κάποιοι θα φύγουν από την ομάδα τώρα, όπως συνέβη με τους Οτζίτζα Οφόε και Σεμπά, ανακοίνωσε πρόστιμο ύψους 400.000 ευρώ στους ποδοσφαιριστές για τις εμφανίσεις κόντρα σε Παναθηναϊκό και Λεβαδειακό και προανήγγειλε ότι η ομάδα θα αγωνιστεί στο υπόλοιπο της σεζόν με την Κ-20.

Ο Όσκαρ Γκαρσία λοιπόν, μετά από αυτές τις εξελίξεις ξανασκέφτηκε το μέλλον του και αποφάσισε να μην περιμένει το καλοκαίρι και να φύγει από τώρα μόνος του, καθώς το πρωί της Μεγάλης Τρίτης υπέβαλε την παραίτησή σου!

Μάλιστα, η πρωινή προπόνηση δεν πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του, ωστόσο δεν διέρρευσε το παραμικρό από του Ρέντη, μέχρι να υπάρξει το βράδυ η επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ για το διαζύγιο... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags