Facebook Pixel Sportdog.gr | Με τέτοιον Ρονάλντο, πάλι θα το σηκώσει! «Πάρτι» για Ρεάλ, «διπλό» Μπάγερν στη Σεβίλλη (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-04-03 23:36:00

Με τέτοιον Ρονάλντο, πάλι θα το σηκώσει! «Πάρτι» για Ρεάλ, «διπλό» Μπάγερν στη Σεβίλλη (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Με τέτοιον Ρονάλντο, πάλι θα το σηκώσει! «Πάρτι» για Ρεάλ, «διπλό» Μπάγερν στη Σεβίλλη (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιουβέντους - Ρεάλ 0-3 και Σεβίλλη - Μπάγερν 1-2.

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στα ημιτελικά του Champions League, αφού πρέπει να… αυτοκτονήσουν για να χάσουν την πρόκριση μετά αποψινά αποτελέσματα στα πρώτα ματς των προημιτελικών.

Γιουβέντους - Ρεάλ Μαδρίτης 0-3

Η Ρεάλ «καθάρισε» τη Γιουβέντους μέσα στο Τορίνο και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο, έφυγε με νίκη 3-0 και τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είχε κέφια ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 3’, ενώ στο 64’ έκανε το 2-0 με εκπληκτικό ανάποδο «ψαλίδι», που χειροκρότησαν μέχρι και οι αντίπαλοι οπαδοί!

Στο 66’ τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τη Γιουβέντους, καθώς ο Ντιμπάλα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 73’ ο Μαρσέλο έκανε το τελικό 3-0 μετά από εξαιρετική συνεργασία με Ίσκο και Ρονάλντο.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Ντε Σίλιο, Μπαρτσάλι, Κιελίνι, Ασαμόα (69' Ματουϊντί), Κεντίρα (75' Κουαδράδο), Μπεντανκούρ, Ντόουγκλας Κόστα (69' Μάντζουκιτς), Ντιμπάλα, Άλεξ Σάντρο, Ιγκουαΐν.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Βάραν, Μαρσέλο, Κρόος, Κασεμίρο, Μόντριτς (82' Κόβατσιτς), Ίσκο (75' Μάρκο Ασένσιο), Ρονάλντο, Μπενζεμά (58’ Λούκας Βάθκεθ).

Гол Роналду через себя (Ювентус - Реал) от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

Ювентус - Реал Мадрид. Обзор матча от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Σεβίλλη – Μπάγερν Μονάχου 1-2

Η Μπάγερν βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Σαράμπια (είχε κοντρολάρει με το χέρι) στο 32’, όμως έδειξε χαρακτήρα, πέτυχε την ανατροπή με 2-1 και πλέον η Σεβίλλη ψάχνει… επική ανατροπή στο Μόναχο, αν θέλει να προκριθεί.

Η ισοφάριση για τη Μπάγερν ήρθε με αυτογκόλ του Νάβας στο 37’, ενώ το γκολ που έφερε… τούμπα το ματς πέτυχε ο Τιάγκο Αλκάνταρα με κεφαλιά στο 68’.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Νταβίντ Σορία, Χεσούς Νάβας, Κιερ, Λενγκλέ, Σέρχιο Εσκουδέρο, Ενζονζί, Γκουίντο Πισάρο, Φράνκο Βάσκες, Πάμπλο Σαράμπια, Χοακίν Κορέα (78' Σάντρο Ραμίρεθ), Μπεν Γεντέρ (80' Μουριέλ).

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ούλραϊχ, Κίμιχ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Χούμελς, Τζουάν Μπερνάτ (46' Ραφίνια), Χάβι Μαρτίνεθ, Βιδάλ (36' Χάμες Ροντρίγκες), Τιάγκο Αλκάνταρα, Τόμας Μίλερ, Ριμπερί (79' Ρόμπεν), Λεβαντόβσκι.

Севилья - Бавария. Обзор матча от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags