Facebook Pixel Sportdog.gr | Τεράστιε Κριστιάνο Ρονάλντο - Τι παραδέχτηκε για την γκολάρα που πέτυχε εναντίον της Γιουβέντους!
| 2018-04-04 09:06:00

Τεράστιε Κριστιάνο Ρονάλντο - Τι παραδέχτηκε για την γκολάρα που πέτυχε εναντίον της Γιουβέντους!

Sportdog Team
Τεράστιε Κριστιάνο Ρονάλντο - Τι παραδέχτηκε για την γκολάρα που πέτυχε εναντίον της Γιουβέντους!

Ο,τι κι αν πει κανείς, είναι λίγο.

Η Ρεάλ επικράτησε με 3-0 της Γιουβέντους στο Τορίνο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει ένα εκπληκτικό γκολ. 

Διαβάστε ποιες ήταν οι δηλώσεις του για αυτό το γκολ:

«Ήταν πολύ καλό ματς από την ομάδα, προφανώς όλοι μιλούν για το δεύτερο γκολ μου. Προφανώς ήταν ένα εντυπωσιακό γκολ, πιθανότατα το καλύτερο της καριέρας μου. Είχα βάλει κι ένα γκολ με ψαλιδάκι με την εθνική Πορτογαλίας, έμοιαζε λίγο. Μάλλον, δεν έμοιαζε, αυτό είναι λίγο καλύτερο. Σηκώθηκα ψηλά, είναι ένα γκολ που θα μείνει στη μνήμη και ίσως το καλύτερο γκολ μου. Έψαχνα καιρό αυτό το γκολ, αλλά δεν έγινε λόγω των συνθηκών στα ματς.

Πέρασε από το μυαλό μου να το κάνω και βγήκε καλά. Μερικές φορές δεν βγαίνει καλά, αλλά πρέπει να προσπαθείς πάντα. Ήταν ένα μεγάλο γκολ, τόσο φανταστικό, δεν περίμενα να βάλω αυτό το γκολ. Αλλά, καλύτερα ας μιλήσουμε για το ματς. Ήταν φανταστικό, βάλαμε τρία γκολ σε μια μεγάλη ομάδα. Παίξαμε καλά και είμαι χαρούμενος

Ήταν απίστευτη στιγμή, πρέπει να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς της Γιουβέντους, αυτό που έκαναν ήταν απίστευτο. Κάτι που ποτέ δεν μου είχε συμβεί σε όλη μου την καριέρα. Είναι μια ομάδα που πάντα μου άρεσε, από παιδί μου άρεσε να βλέπω τη Γιουβέντους.  Είμαι χαρούμενος. Το Champions League είναι η διοργάνωσή μας. Με μαγεύει να παίζω στο Champions League. Είναι πολύ καλό αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να προσέξουμε στη ρεβάνς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags