Facebook Pixel Sportdog.gr | Αδιανόητα πράγματα με Γεωργάτο στο Λιμάνι - Γιατί έχει «καεί», τι τρελό έχει γίνει στο Καραϊσκάκη
| 2018-04-04 09:47:00

Αδιανόητα πράγματα με Γεωργάτο στο Λιμάνι - Γιατί έχει «καεί», τι τρελό έχει γίνει στο Καραϊσκάκη

του Παναγιώτη Νικολάου
Αδιανόητα πράγματα με Γεωργάτο στο Λιμάνι - Γιατί έχει «καεί», τι τρελό έχει γίνει στο Καραϊσκάκη

Καυτό παρασκήνιο με τον παλαίμαχο άσο, μόνο στο sportdog.gr.

Πολύς ντόρος γίνεται τις τελευταίες μέρες στον Ολυμπιακό για την αναζήτηση από τη διοίκηση Μαρινάκη ενός «κέρβερου» για τα αποδυτήρια, που θα... ξυπνάει τους παίκτες και θα τους «τρίζει τα δόντια». Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι ήδη πολλά, όμως αν έπρεπε κάποιος να ποντάρει σε εκείνο με τις λιγότερες πιθανότητες να πάρει το πόστο, τότε δεν θα ήταν άλλο από του Γρηγόρη Γεωργάτου.

Μπορεί το όνομα του «Γκέο» να... παίζει δυνατά στον ελληνικό Τύπο τις τελευταίες ώρες για επιστροφή του στο Λιμάνι, όμως μάλλον ξέρει πολύ καλά και ο ίδιος πως θα πρέπει να γίνει ένα μικρό θαύμα για να είναι ο «εκλεκτός». Κι αυτό γιατί την τελευταία φορά αποχώρησε από τον Ολυμπιακό όχι με τις ιδανικότερες συνθήκες και προϋποθέσεις, με αποτέλεσμα να θεωρείται «ανεπιθύμητος» στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ.

Χαρακτηριστικό των κακών σχέσεων που έχουν δημιουργηθεί από την τελευταία συνεργασία των δύο πλευρών είναι το γεγονός πως η θρυλική μορφή του Γεωργάτου με την ερυθρόλευκη φανέλα έχει εξαλειφθεί από τις τοιχογραφίες, που κοσμούν το χώρο των αποδυτηρίων του «Γ. Καραϊσκάκης». 

Ως γνωστόν, επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη στο Λιμάνι οι Ερυθρόλευκοι έχουν «ντύσει» το εσωτερικό του γηπέδου τους με θρυλικές μορφές του παρελθόντος, ανάμεσα στις οποίες υπήρχε και εκείνη του «τρελού καραφλού» της «ερυθρόλευκης» εξέδρας. 

Αρχικά, η τοιχογραφία του σπουδαίου αριστερού μπακ του παρελθόντος «συντρόφευε» σε μια τριανδρία εκείνες των Αντώνη Νικοπολίδη και Βασίλη Καραπιάλη, ωστόσο αργότερα η εικόνα του «Γκέο» σβήστηκε και στο... κάδρο έμεινε ένα μεγάλο αλλά εμφανές κενό! Κάτι, βέβαια, που γέννησε πολλά ερωτήματα, αλλά και απογοήτευση στον κόσμο του Ολυμπιακού, που το παρατήρησε.

Έκτοτε δεν έχει προκύψει κάποια είδηση ή πληροφορία που να φωτογραφίζει αλλαγή στάσης από πλευράς της «ερυθρόλευκης» διοίκησης και έτσι, είναι μάλλον εξαιρετικά απίθανο να επανενεργοποιηθεί στην ΠΑΕ ο αδιαμφισβήτητα επιτυχημένος αθλητικός διευθυντής του συλλόγου επί θητείας Μάρκο Σίβα στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.   

Παράλληλα, μοιάζει να έχουν «καεί» και δύο ακόμα ονόματα που ακούστηκαν για το ρόλο του νέου «κέρβερου» στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια. Ο λόγος για τον Εστεμπάν Καμπιάσο, που φαίνεται πως τη συγκεκριμένη στιγμή δεν θέλει να εμπλακεί με τις... περιπέτειες της ομάδας, ενώ το «προφίλ» του Στέλιου Γιαννακόπουλου, το όνομα του οποίου επίσης κυκλοφόρησε ως υποψήφιου, είναι σίγουρο πως δεν ταιριάζει με αυτό που τώρα αναζητούν στον Ολυμπιακό...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags