Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρεις «πιστολιές» από Σαββίδη, τα σαρώνει όλα - Αλλάζει επίπεδο ο ΠΑΟΚ, στέλνει μηνύματα παντού
| 2018-04-04 13:08:00

Τρεις «πιστολιές» από Σαββίδη, τα σαρώνει όλα - Αλλάζει επίπεδο ο ΠΑΟΚ, στέλνει μηνύματα παντού

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρεις «πιστολιές» από Σαββίδη, τα σαρώνει όλα - Αλλάζει επίπεδο ο ΠΑΟΚ, στέλνει μηνύματα παντού

Έτοιμο τριπλό «χτύπημα» από τον Ιβάν τον τρομερό.

 

Μπορεί η σεζόν να «τρέχει» και, μάλιστα, να εκκρεμούν ακόμα δικαστικές αποφάσεις που μπορεί να φέρουν τον ΠΑΟΚ ξανά στη μάχη της διεκδίκησης του πρωταθλήματος, ωστόσο στην Τούμπα φαίνεται πως παράλληλα προχωρούν από τώρα τον προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν.

Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι αυξάνονται συνεχώς τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι οι «ασπρόμαυροι» έχουν «κλείσει» ήδη τις πρώτες τους κινήσεις ενόψει του νέου πρωταθλήματος, θέλοντας από τώρα να φτιάξουν μία ακόμα πιο δυνατή ομάδα, που θα έχει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως έχει υποσχεθεί ήδη η οικογένεια Σαββίδη.

Ήδη, λοιπόν, σήμερα δύο εφημερίδες (Live Sport και Μetrosport) «συμφωνούν» ότι ο ΠΑΟΚ έχει δώσει τα χέρια για την απόκτηση του Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα, μία αποκάλυψη που έχει κάνει εδώ και μέρες το sportdog.gr, αλλά και του Εβγκέν Χατσερίντι, όπως αποκαλύφθηκε προχθές από ιστοσελίδα της Ουκρανίας.

Παράλληλα, όμως, γίνεται λόγος από την εφημερίδα της Θεσσαλονίκης για μία ακόμα μεταγραφή που έχει «κλείσει» ο ΠΑΟΚ, από την ελληνική αγορά, χωρίς να γίνεται αναφορά στο όνομα, παρά μόνο στο γεγονός ότι πρόκειται για ξένο ποδοσφαιριστή.

Το πιο πιθανό, πάντως, είναι να πρόκειται για δύο περιπτώσεις. Είτε για τον Ζίφκο Ζίφκοβιτς, τον τερματοφύλακα της Ξάνθης, με τον οποίο υπάρχει προσύμφωνο από πέρυσι, αλλά δεν ενεργοποιήθηκε το περασμένο, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, είτε για τον Νασιμέντο Μάντσον του Ατρόμητου, ο οποίος αρέσει στην Τούμπα και το όνομά του είχε ακουστεί πολύ έντονα στη Θεσσαλονίκη από τον περασμένο Γενάρη ως αντί-Τσίμιροτ.

Όπως και να έχει, ωστόσο, αυτό που έχει σημασία είναι η πρόθεση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ να κινηθεί εγκαίρως για μεταγραφές, «χτυπώντας» ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά, φέρνοντας παίκτες από το εξωτερικό με δεδομένη αξία και ποιότητα και στέλνοντας παράλληλα τα κατάλληλα… μηνύματα προς τους άμεσους διώκτες του.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags