Facebook Pixel Sportdog.gr | «Σφαγή» στο Ρέντη μόλις έφυγε ο Γκαρσία, τι έγινε με Οφόε - Ο πρώην «πράσινος» και οι δύο επιστροφές
| 2018-04-04 14:25:00

«Σφαγή» στο Ρέντη μόλις έφυγε ο Γκαρσία, τι έγινε με Οφόε - Ο πρώην «πράσινος» και οι δύο επιστροφές

του Παναγιώτη Νικολάου
«Σφαγή» στο Ρέντη μόλις έφυγε ο Γκαρσία, τι έγινε με Οφόε - Ο πρώην «πράσινος» και οι δύο επιστροφές

Τα… πάντα όλα στο sportdog.gr για την επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό.

Μπορεί τις τελευταίες ώρες στον Ολυμπιακό να μονοπωλεί το θέμα του προπονητή, με τα ονόματα που ακούγονται για αντικαταστάτες του Όσκαρ Γκαρσία να δίνουν και να παίρνουν, ωστόσο παράλληλα πολλά είναι και τα σενάρια που αφορούν τα μεταγραφικά των «ερυθρολεύκων».
 
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, άλλωστε, προανήγγειλε πολλές αποχωρήσεις, κάτι που σημαίνει ότι θα γίνουν και πολλές κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, με τους Οτζίτζα Οφόε και Σεμπά να θεωρούνται ήδη «τελειωμένοι», ενώ ακολουθούν κι άλλοι, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες. 
 
Όσον αφορά τον πρώτο, πάντως, ο μάνατζέρ του αναζητάει τον τρόπο ένος… βελούδινου διαζυγίου, καθώς είναι γνωστό πως ο Βέλγος συνηθίζει να «τα σπάει» με τις ομάδες του πριν αποχωρήσει.

Ο ατζέντης του Βέλγου, έχει κάνει αρκετές «δουλειές» με τον Ολυμπιακό και ήταν, μάλιστα, αυτός που βοήθησε προκειμένου ο παίκτης να μεταπειστεί και να παραμείνει στο Λιμάνι τον Γενάρη. Δεν είναι τυχαία, άλλωστε, η επιστολή… μεταμέλειας που φέρεται να έστειλε ο έμπειρος άσος προς την «ερυθρόλευκη» διοίκηση, ζητώντας να επανέλθει στα πλάνα του προπονητή.
 
«Έπεφταν κορμιά στο Ρέντη»
 
Εξάλλου, μετά την αποχώρηση του Όσκαρ Γκαρσία δείχνει να έχει αλλάξει ήδη το κλίμα στου Ρέντη, με τους παίκτες να δείχνουν διαφορετική διάθεση σε σχέση με μόλις πριν λίγες μέρες, αν και σε αυτό ρόλο μπορεί να έπαιξε και η… εκρηκτική ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη. «Οι ποδοσφαιριστές μετά από καιρό έκαναν σοβαρή προπόνηση και επί 1,5 ώρα έπεφταν κορμιά», αποκαλύπτει σήμερα σε ρεπορτάζ του το «ΦΩΣ», κάτι που αποδεικνύει πολλά γιατί τι γινόταν μέχρι πρότινος στα αποδυτήρια της ομάδας.
 
Χλωμό του Μολέντο
 
Την ίδια στιγμή, ήδη προετοιμάζονται οι πρώτες κινήσεις ενόψει καλοκαιριού, με την περίπτωση του Ροντρίγκο Μολέντο να παραμένει πάντα στο προσκήνιο. Πάντως, όπως έχουμε ξαναγράψει, δεν είναι καθόλου εύκολο να αλλάξουν τα δεδομένα για τον Βραζιλιάνο άσο, ο οποίος στην ουσία τον περασμένο Γενάρη έριξε «άκυρο» με τη στάση του στην προοπτική των «ερυθρολεύκων». Εξάλλου, ο πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού αποτελεί μέχρι στιγμής βασικός κι αναντικατάστατο στέλεχος της Ιντερναστιονάλ στα φιλικά προετοιμασίας και έχει εξαιρετική απόδοση δέκα μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα στη χώρα του καφέ. 

Οι επιστροφές
 
Πάντως, όσον αφορά τις «σίγουρες» επιστροφές των Κωνσταντίνου Λαϊφη και Ανδρέα Γιαννιώτη, όπως παρουσιάζονται τελευταία στον «ερυθρόλευκο» Τύπο, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Υπάρχει πρόθεση στο Λιμάνι να επιστρέψουν όσοι καλοί παίκτες διαπρέπουν στις ομάδες τους, αλλά οι συγκεκριμένες περιπτώσεις δεν είναι τόσο εύκολες για τους Πειραιώτες.

Για τον πρώτο υπάρχει οψιόν αγοράς που η Σταντάρ Λιέγης έχει εκφράσει την επιθυμία να πληρώσει, κάτι που δεν μπορεί να αποφύγει ο Ολυμπιακός, αν και εφόσον ισχύει η πρόθεση των Βέλγων, ενώ για τον δεύτερο φαίνεται πως έχουν παρουσιαστεί κάποια «σύννεφα», καθώς θυμίζουμε ότι ο παίκτης ανήκει στον Ατρόμητο και δεν αγωνίζεται στο Περιστέρι με τη μορφή του δανεισμού.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags