Facebook Pixel Sportdog.gr | Εξέλιξη που δεν περίμενε η ΑΕΚ - Έρχεται «έγκλημα και τιμωρία»; Θα το φυσάνε και δε θα κρυώνει…
| 2018-04-04 15:26:00

Εξέλιξη που δεν περίμενε η ΑΕΚ - Έρχεται «έγκλημα και τιμωρία»; Θα το φυσάνε και δε θα κρυώνει…

του Γιώργου Θεοδωράκη
Εξέλιξη που δεν περίμενε η ΑΕΚ - Έρχεται «έγκλημα και τιμωρία»; Θα το φυσάνε και δε θα κρυώνει…

Μόνο ο Μελισσανίδης μπορεί να δώσει τη λύση. Θα το κάνει;
 

Μόνο εύκολη δεν πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν.
 
Όπως αναφέρουν τελευταία «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ, οι εξελίξεις στο θέμα της ανανέωσης του Έλληνα άσου αναμένεται να καθυστερήσουν, κάτι που, βεβαίως, έχουμε επισημάνει, εδώ στο sportdog.gr, αρκετές μέρες πριν.
 
Στην ουσία η Ένωση έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να «δέσει» τον παίκτη τον περασμένο φθινόπωρο, όταν και υπήρχε θετικό κλίμα από όλες τις πλευρές για να πέσουν οι υπογραφές. Πλέον, τα δεδομένα έχουν αλλάξει, καθώς ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έχει πραγματοποιήσει μια εντυπωσιακή σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, με αποτέλεσμα τα (οικονομικά) δεδομένα να έχουν αλλάξει.

Ο διεθνής εξτρέμ έχει, πια, άλλες απαιτήσεις, ενώ, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο μάνατζέρ του «δουλεύει» πάντα μια καλή μεταγραφή στο εξωτερικό, καθώς ο παίκτης δε θα ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να πάρει ένα τελευταίο, μεγάλο συμβόλαιο στην καριέρα του σε κάποιο κορυφαίο πρωτάθλημα.

Βέβαια, η βασική επιθυμία του παίκτη είναι να παραμείνει στην ΑΕΚ, καθώς αναγνωρίζει ότι στην Ένωση ξαναβρήκε τον αγωνιστικό του εαυτό. Αν, όμως, η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση δεν καταθέσει στον Έλληνα άσο την πρόταση που περιμένει, τότε η υπόθεση μπορεί να πάρει αρνητική τροπή.
 
Πάντως, η αίσθηση που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι ότι, εύκολα ή δύσκολα, με υποχωρήσεις ή χωρίς, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ. Ο παίκτης, άλλωστε, είναι από τους αγαπημένους της εξέδρας, ενώ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα, ακόμα κι αν χρειαστεί να βάλει λίγο πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags