04/04/18 - 17:45

Φοβερη ξενάγηση στην Αγιά Σοφιά – Ατάκα εργάτη με νόημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε πως συνεχίζεται η πορεία των έργων του γηπέδου της ΑΕΚ.

Sportdog Team
Φοβερη ξενάγηση στην Αγιά Σοφιά – Ατάκα εργάτη με νόημα (ΒΙΝΤΕΟ)
1.553views 0shares

Mε τη βοήθεια του μηχανικού της Dimand, Μάρκου Ζαφειρίου, και με την κάμερα του www.agiasofia.today μπορείτε να παρακολουθήσετε την πρώτη ξενάγηση στις μέχρι σήμερα εργασίες στην Αγιά Σοφιά, αλλά και ποια θα είναι τα επόμενα βήματα στους τομείς του εργοταξίου, όπου τα έργα βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο τομέας 4 και η προεργασία για να τοποθετηθεί η πρώτη κερκίδα στο πέταλο της παλιάς Θύρας 21, η προετοιμασία για τον πυλώνα Νο2, τον έναν από τους τέσσερις στους οποίους θα στηριχθεί το στέγαστρο, αλλά και η σκυροδέτηση στο δάπεδο υπογείου στους τομείς 6-7, εκεί που βρισκόταν στο παλιό γήπεδο η Θύρα 19 αλλά και η Θύρα 18!

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το σημείο στο οποίο βρίσκονται οι εργασίες στην πρώτη αυτή ξενάγηση από το www.agiasofia.today από το οποίο θα ενημερώνεστε αναλυτικά για την πορεία των έργων και την εικόνα του εργοταξίου!

Όσον αφορά την ατάκα που αναφέραμε στον τίτλο, δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι απαντά εργάτης για το πόσο θα δουλέψουν όλοι για το γήπεδο της ΑΕΚ. "Θα λιώσουν κόκκαλα", είπε...

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ