04/04/18 - 23:14

Μεγάλη αποκάλυψη - Αντί για ποδοσφαιριστής έγινε τενίστας ο Φέντερερ

Τι δήλωσε ο σούπερ σταρ;

Sportdog Team
Μεγάλη αποκάλυψη - Αντί για ποδοσφαιριστής έγινε τενίστας ο Φέντερερ
406views 0shares

Τελικά, δεν είναι μόνο ο Γιουσέιν Μπολτ που ζηλεύει τους ποδοσφαιριστές και αναζητά τρόπο ώστε να βρεθεί σε μια ομάδα και να δοκιμάσει και εκεί την «τύχη» του. Είναι και ο Ρότζερ Φέντερερ, του οποίου είναι γνωστή άλλωστε η αγάπη του για την ελβετική ομάδα της γενέτειράς του Βασιλείας, αλλά και για την... Ρόμα! Μόνο που ο Φέντερερ αποκάλυψε πως έκανε ακριβώς το αντίθετο από τον Μπολτ. Πρώτα είχε σκεφτεί να γίνει ποδοσφαιριστής και μετά «κατέληξε» στο τένις.

«Νομίζω πως αν δεν ήμουν τενίστας θα γινόμουν ποδοσφαιριστής. Συχνά το σκέφτομαι αυτό, πως θα μου άρεσε να ήμουν ποδοσφαιριστής, όμως στο τέλος επέλεξα το τένις, γατί ήθελα να έχω τον πλήρη έλεγχο στο παιχνίδι μου», είπε ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Μαϊάμι. Τόνισε ακόμη πως θέλει να περνά πολύ χρόνο με τα τέσσερα παιδιά του και με την γυναίκα του και πως όταν αποχωρήσει από το τένις θα ασχοληθεί με αυτό που, ούτως ή άλλως κάνει και τώρα, τις φιλανθρωπίες:

«Όταν σταματήσω το τένις, θα αφοσιωθώ στις φιλανθρωπίες και φυσικά στην οικογένειά μου. Θέλω να είμαι καλός σύζυγος και πατέρας. Το πρόβλημα όταν έχεις τόσα παιδιά και περνάς τόσο χρόνο στο γήπεδο, είναι πως μπορείς να τους μιλήσεις μόνο στο τέλος της ημέρας. Πρέπει όμως να τους μιλάς, να ξέρεις πώς αισθάνονται και αν θέλουν να σου πουν κάτι».

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ