Facebook Pixel Sportdog.gr | Η ιδιαίτερη ομιλία του Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-04-04 20:35:00

Η ιδιαίτερη ομιλία του Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η ιδιαίτερη ομιλία του Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι συνέβη στην προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Με μία ιδιαίτερη ομιλία προς τους παίκτες από τον Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκίνησε η σημερινή προπόνηση της ομάδας, δείγμα του οικογενειακού κλίματος που υπάρχει, με το PAOK TV να καταγράφει τις στιγμές.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 

Η προπόνηση της Μ.Τετάρτης ξεκίνησε με μία διαφορετική ομιλία από το τεχνικό τιμ. Ο λόγος ήταν πως σε αυτό εντάχθηκε και ο μικρός Ιησούς, που προσπάθησε να βοηθήσει τους παίκτες, προκειμένου οι τιμωρίες που επιφύλασσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, για μικροπαραβάσεις του εσωτερικού κανονισμού, να γίνουν ελαφρύτερες. Το PAOK TV σας βάζει στο κλίμα.

Ο Πέλκας , ο ομορφότερος σύμφωνα με τον ξεχωριστό καλεσμένο μας, πήρε σαν επιλογή να βγάλει για δείπνο τον γυμναστή της ομάδας, Ματέο Σπαταφόρα , ο Κρέσπο διαπραγματεύτηκε την ποινή της μίας ώρας τρεξίματος αλλά μάλλον επιβάρυνε την θέση του, ενώ κάποιοι έλαβαν απλή προειδοποίηση. Οι σκηνές σίγουρα είναι άκρως αντιπροσωπευτικές του οικογενειακού κλίματος που επικρατεί.

Στην συνέχεια όμως ήταν η ώρα για δουλειά. Πρώτα γυμναστική  και στην συνέχεια μάχες σε μίνι εστίες 2Vs2, με τους Πορτοκαλί να κερδίζουν την παρτίδα και να το πανηγυρίζουν ανάλογα.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο με όλα όσα έγιναν στη Νέα Μεσημβρία και συνδεθείτε για να μαθαίνετε πρώτοι με εικόνα και ήχο όλα τα τελευταία νέα της ομάδας μας.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags