Facebook Pixel Sportdog.gr | Λίβερπουλ από τα… παλιά, ισοπέδωσε τη Σίτι – «Πάρτι» με αυτογκόλ η Μπαρτσελόνα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-04-04 23:39:00

Λίβερπουλ από τα… παλιά, ισοπέδωσε τη Σίτι – «Πάρτι» με αυτογκόλ η Μπαρτσελόνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Λίβερπουλ από τα… παλιά, ισοπέδωσε τη Σίτι – «Πάρτι» με αυτογκόλ η Μπαρτσελόνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίβερπουλ – Σίτι 3-0 και Μπαρτσελόνα – Ρόμα 4-1!

Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα πήραν μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Οι Κόκκινοι κυριάρχησαν στον αγγλικό «εμφύλιο» με τη Μάντσεστερ Σίτι και πήραν εντυπωσιακή νίκη με 3-0, ενώ οι Καταλανοί στάθηκαν τυχεροί σε μεγάλο βαθμό, αφού πήραν προβάδισμα με δύο αυτογκόλ  της Ρόμα, την οποία νίκησαν τελικά με 3-1.

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι 3-0

Η Λίβερπουλ πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό κόντρα στη Σίτι, καθώς μπήκε… φουριόζα στο ματς και πέτυχε τρία γκολ μέχρι το 31’!

Οι Κόκκινοι προηγήθηκαν στο 12’ μετά από αντεπίθεση και κοντινό σουτ του Σαλάχ και έκαναν το 2-0 πολύ ωραίο δυνατό σουτ του Τσάμπερλεϊν στο 20’. Το 3-0 πέτυχε με κεφαλιά ο Μανέ στο 31’.

Η Σίτι αποδείχθηκε πολύ κατώτερη των περιστάσεων, αφού ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφερε να προβληματίσει τη Λίβερπουλ παρά μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις. Το 3-0 παρέμεινε μέχρι τέλους και έδωσε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στους Κόκκινους, ενώ η ομάδα του Γκουαρδιόλα ψάχνει ένα… θαύμα στη ρεβάνς!

 

Ливерпуль - Манчестер Сити. Обзор матча. Лига Чемпионов 2017/18. 1/4 финала. 1-й матч. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.


Μπαρτσελόνα - Ρόμα 4-1

Μετά την περυσινή της απουσία, όλα δείχνουν ότι η Μπαρτσελόνα θα επιστρέψει στα ημιτελικά του Champions League, αφού θα πρέπει να… αυτοκτονήσει στη ρεβάνς της Ρώμης για να αποκλειστεί μετά το αποψινό 4-1 επί της Ρόμα.

Οι Καταλανοί στάθηκαν τυχεροί, αφού το δύο πρώτα γκολ τους επετεύχθησαν με απίθανα αυτογκόλ του Ντε Ρόσι (38’) και του Μανωλά (56’). Ο Πικέ έκανε το 3-0 στο 59’, ο Τζέκο έδωσε ελπίδες της Ρόμα μειώνοντας στο 80’, όμως ο Σουάρες «έγραψε το τελικό 4-1 στο 87’.

 

Барселона - Рома. Обзор матча от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags