05/04/18 - 09:35

Στέλνει επιστολή σε FIFA η ΕΠΟ - Οι τρόποι για να αποφευχθεί το Grexit

Αναλαμβάνει... δράση η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.  

Sportdog Team
Στέλνει επιστολή σε FIFA η ΕΠΟ - Οι τρόποι για να αποφευχθεί το Grexit
663views 0shares

Μία αναλυτική επιστολή προς τη FIFA, με την οποία θα απαντά σε όλα τα σημεία που θίγει η πλευρά της παγκόσμιας ομοσπονδίας απειλώντας το ελληνικό ποδόσφαιρο με Grexit, ετοιμάζει η ΕΠΟ

Tα πέντε σημεία στα οποία εστιάζει η ελληνική ομοσπονδία για να αποφευχθεί ο αποκλεισμός της Ελλάδας από τα του διεθνούς ποδοσφαίρου είναι: 

-Δέσμη μέτρων για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα και σύσταση επιτροπής που θα συνεδριάζει στις αρχές κάθε εβδομάδας και θα παραπέμπει πειθαρχικά όσους κάνουν εμπρηστικές δηλώσεις ή αναρτήσεις στα social media. 

-Σύντμηση ημερομηνιών για τις εκδικάσεις των δικαστικών υποθέσεων από τα αρμόδια όργανα, με παραπομπή στο Πρωτοδικείο ή το Εφετείο για όποιον δικαστή χορηγεί πάνω από μια αναβολή σε υπόθεση δίχως να συντρέχει σημαντικός λόγος. 

-Συζήτηση με τη FIFA για το πρωτάθλημα της Super League, με πιθανή τη σύσταση επιτροπής παρακολούθησης που θα απαρτίζεται από ανθρώπους της παγκόσμιας και της ελληνικής ομοσπονδίας και η οποία θα ασχολείται με το ελληνικό πρωτάθλημα. 

-Υπενθύμιση στην FIFA πως την τρέχουσα περίοδο επιβλήθηκαν αυστηρές ποινές, από τιμωρίες κεκλεισμένων των θυρών μέχρι και αφαίρεσης βαθμών, στους «μεγάλους». 

-Σημείωση προς τη FIFA πως η νέα διοίκηση της ΕΠΟ ανέλαβε καθήκοντα τον Αύγουστο, δίχως περιθώρια παρέμβασης στους κανονισμούς, πολλοί εκ των οποίων παρέμειναν από το προηγούμενο καθεστώς, αλλά και πως ο έλεγχος της διαιτησίας εξακολουθεί να ανήκει στην παγκόσμια ομοσπονδία με την ΕΠΟ να μην έχει δυνατότητα παρέμβασης.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ