Facebook Pixel Sportdog.gr | Τους τα «χαλάει» από τώρα ο Μαρτίνς - Γιατί «κολλάει» το θέμα κι οι οπαδοί είναι... στη γωνία
| 2018-04-05 10:50:00

Τους τα «χαλάει» από τώρα ο Μαρτίνς - Γιατί «κολλάει» το θέμα κι οι οπαδοί είναι... στη γωνία

του Παναγιώτη Νικολάου
Τους τα «χαλάει» από τώρα ο Μαρτίνς - Γιατί «κολλάει» το θέμα κι οι οπαδοί είναι... στη γωνία

Ποιος θα επικρατήσει τελικά για τον νέο προπονητή;

Αστραπιαία έδρασε ο Ολυμπιακός στην υπόθεση του προπονητή, καθώς λίγο μετά την αποχώρηση του Όσκαρ Γκαρσία από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο ήρθε σε συμφωνία με το Πέδρο Μαρτίνς, με τον οποίο είχε επαφές και το περασμένο καλοκαίρι.
 
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, οι Ερυθρόλευκοι έχουν δώσει τα χέρια με τον Πορτογάλο τεχνικό, ωστόσο δεν υπάρχει οριστικό deal, δεν έχουν πέσει, δηλαδή, ακόμα οι υπογραφές. Και γι’ αυτό γιατί παρατηρείται μια κάποια «διστακτικότητα» από πλευράς των Πειραιωτών όσον αφορά τη συγκεκριμένη περίπτωση, χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει ότι μπορεί να «ναυαγήσει» η υπόθεση του 47χρονου τεχνικού.
 
Απλώς στο Λιμάνι έχουν κάποιους μικρούς ενδοιασμούς πριν ενεργοποιήσουν την κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Πορτογάλο κόουτς, για τον λόγο ότι έχουν στα χέρια τους μερικές «συστάσεις» που δεν είναι θετικές, ενώ υπολογίζουν το γεγονός ότι πρόκειται για έναν τεχνικό που δεν έχει «παίξει» ποτέ για μεγάλη ομάδα της χώρας του, κάτι που τους προβληματίζει σε ένα βαθμό.
 
Βέβαια, μπορεί στον Πειραιά να μη θέλουν ακόμα να ανακοινώσουν τη συμφωνία με τον Πέδρο Μαρτίνς και για επικοινωνιακούς λόγους, για να «γνωρίσουν», δηλαδή, καλύτερα τον νέο προπονητή οι φίλαθλοι, καθώς η αλήθεια είναι ότι δεν έχει το «βαρύ» βιογραφικό που ενδεχομένως θα περίμενε ο κόσμος του συλλόγου, μετά τα όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στο Λιμάνι με τους προπονητές.
 
Στο μεταξύ, αξίζει να σημειωθεί ότι η περίπτωση του Μιγκέλ Καρντόσο της Ρίο Άβε στην πραγματικότητα δείχνει να έχει «καεί» για τον Ολυμπιακό. Ο 46χρονος τεχνικός, παρότι ποτέ ο ίδιος δεν έχει δηλώσει πως θέλει μόνο Αγγλία για τη συνέχεια της καριέρας του, όπως γράφτηκε, είναι «καπαρωμένος» από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, αν και εφόσον αποχωρήσει ο Ζόρζε Ζεσούς.
 
Πάντως, να σημειωθεί ότι από τον περασμένο Δεκέμβριο η εταιρεία που τον εκπροσωπεί, η πανίσχυρη Doyen Group, τον «προωθούσε» στον Ολυμπιακό, ως ιδανική επιλογή για το επόμενο, μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Αν και τώρα φαίνεται πως τα δεδομένα έχουν αλλάξει και ότι, πλέον, δεν είναι πρώτη επιλογή για τον Μιγκέλ Καρντόσο το ελληνικό πρωτάθλημα.  

Όσον αφορά τα ονόματα των Κίκε Φλόρες και Φραν Εσκριμπά που βρέθηκαν στην επικαιρότητα, δε φαίνεται πως απασχολούν σοβαρά τον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, δεν έχει γίνει καν επαφή με τους συγκεκριμένους τεχνικούς, αν και για τον δεύτερο υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας από το παρελθόν.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags