Facebook Pixel Sportdog.gr | Στου Ρέντη ο Γκαρσία - Ομιλία με νοήμα προς τους παίκτες, τι ζήτησε!
| 2018-04-05 13:45:00

Στου Ρέντη ο Γκαρσία - Ομιλία με νοήμα προς τους παίκτες, τι ζήτησε!

Sportdog Team
Στου Ρέντη ο Γκαρσία - Ομιλία με νοήμα προς τους παίκτες, τι ζήτησε!

Αποχαιρέτησε με μια τελευταία ομιλία ο Καταλανός...

Την τελευταία του εμφάνιση στο προπονητικό του Ρέντη έκανε ο Όσκαρ Γκαρσία το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, αποχαιρετώντας τους παίκτες του Ολυμπιακού με μια ιδιαίτερη ομιλία.

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που δούλεψα μαζί σας και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε. Γνωρίζετε όμως όλοι ότι στο ποδόσφαιρο κάποια στιγμή φτάνουν όλα στο τέλος τους. Στο σημείο που οδηγήθηκαν τα πράγματα, εγώ πήρα την απόφαση να αποχωρήσω. Και ήθελα να ξέρετε ότι το έκανα για να διευκολύνω στον σύλλογο, ώστε να προχωρήσει άμεσα το πλάνο για την επόμενη σεζόν.

Θα ήθελα να σας ζητήσω να κάνετε το καλύτερο δυνατό, για να νικήσετε στα ματς που απομένουν και να τερματίσετε στην υψηλότερη δυνατή θέση. Το λέω γιατί γνωρίζω πολύ καλά ότι το αξίζετε. Αρκεί μόνο να πιστέψετε στις δυνατότητές σας και να μην αδικήσετε άλλο τους εαυτούς σας», ανέφερε ο Καταλανός, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή». 

Μόλις αποχώρησε ο Ισπανός, ο διάδοχός του, Χρήστος Κόντης, ανέφερε: «Ξέρω ότι είστε απογοητευμένοι. Αλλά δεν πρέπει να τα παρατήσετε. Πρέπει να παίξετε την μπάλα σας και να αποδείξετε ότι αξίζετε που είστε στον Ολυμπιακό. Να έχουμε καλή εικόνα στα ματς που μένουν και να πετύχουμε τέσσερις νίκες. Αυτό πρέπει να κάνετε τώρα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags