05/04/18 - 23:09

«Επιστρέφει» στην Πόλη η ΑΕΚ – Ανοίγει τις πύλες για τον Δικέφαλο η Ζωγράφειος Σχολή

Μεγάλη στιγμή...

Sportdog Team
«Επιστρέφει» στην Πόλη η ΑΕΚ – Ανοίγει τις πύλες για τον Δικέφαλο η Ζωγράφειος Σχολή
1.312views 0shares
TAGS

Ένα σύνθημα των Ενωσιτών οπαδών λέει, «ΑΕΚ ζούμε στην Πόλη να σε δούμε», το οποίο δείχνει με τον καλύτερο τρόπο πόσο άρρηκτα συνδεδεμένη είναι η ομάδα του Δικέφαλου αετού με τις ρίζες της. Μάλιστα στις 14 Απριλίου, η Ζωγράφειος Σχολή, στη συνοικία Πέραν της Κωνσταντινούπολη, θα γίνει μία ξεχωριστή εκδήλωση με κιτρινόμαυρη απόχρωση.

Συγκεκριμένα θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Νίκου Αγγελίδη «Όλες οι ΑΕΚ του κόσμου», το οποίο κυκλοφόρησε με τη βοήθεια της ΠΑΕ και της ΚΑΕ ΑΕΚ.

«Όταν πρωτοκυκλοφόρησε αυτό το βιβλίο - μετά από τόσες θυσίες, δεν είχα ονειρευτεί καν... ότι θα μετατρεπόμουνα σε κήρυκα της ΑΕΚ σε κάθε γωνιά του πλανήτη!

Την επόμενη εβδομάδα επιστρέφουμε στη ρίζα μας... Στην Κωνσταντινούπολη!

Δεν ξέρω αν θα έχω τη δύναμη να περιγράψω το συναίσθημα. Επιστρέφω εκεί που ξεκίνησαν όλα. Στη γειτονιά του παππού μου στη Βλάγκα, στη γειτονιά του Κώστα Νεγρεπόντη, στα στενά σοκάκια που έμαθαν τον αθλητισμό ο Αιμίλιος, ο Κωνσταντίνος, ο Μενέλαος, ο Τιμολέων και όλοι εκείνοι που έδωσαν νόημα στη ζωή μας... Θα είμαι εκεί για να τους τιμήσω και να τους ευχαριστήσω...», ανέφερε το μήνυμα του συγγραφέα στο facebook.

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ