Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξανάρχονται για τον παικταρά του ΠΑΟΚ - Ποιος του ’χει πάρει τα μυαλά, θα παλαβώσει η Τούμπα
| 2018-04-05 19:34:00

Ξανάρχονται για τον παικταρά του ΠΑΟΚ - Ποιος του ’χει πάρει τα μυαλά, θα παλαβώσει η Τούμπα

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ξανάρχονται για τον παικταρά του ΠΑΟΚ - Ποιος του ’χει πάρει τα μυαλά, θα παλαβώσει η Τούμπα

Εχει ανεβάσει τις μετοχές του και οι σειρήνες χτυπούν ήδη!

Την καλύτερή του σεζόν στον ΠΑΟΚ πραγματοποίησε ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος απέδειξε πως πλέον… μεγάλωσε και ότι μπορεί να γίνει ο ηγέτης μίας ομάδας που έχει στόχο το πρωτάθλημα. Ο Έλληνας άσος εκτόξευσε τις μετοχές του στην φετινή σεζόν και ήδη κυκλοφορούν διάφορα μεταγραφικά σενάρια ενόψει καλοκαιριού.

Το πιο πρόσφατο αφορούσε την Στουτγάρδη, η οποία όντως τον τσέκαρε εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο όπως σας έχουμε ξαναγράψει στο sportdog.gr, πολύ δύσκολα θα προχωρήσει σε επίσημη πρόταση, καθώς δεν… τρελαίνονται για τον άσο του Δικεφάλου.

Βέβαια, η αλήθεια είναι πως ο Πέλκας… σπρώχνεται πολύ στην αγορά της Γερμανίας από τον γνωστό και πετυχημένο μάνατζερ Πολ Κουτσολιάκο, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Παρότι ο ατζέντης έχει χτυπήσει διάφορες πόρτες, για την ώρα, δεν υπάρχει η ανταπόκριση που θα ήθελε, καθώς ο παίκτης δεν συγκεντρώνει τα στοιχεία που αναζητούν οι ομάδες της Bundesliga.

Μπορεί ο αρχηγός του ΠΑΟΚ να έκανε τρομερή σεζόν και να έχει αποδείξει στην Σούπερ Λιγκ, πως μπορεί να κάνει καριέρα ως δεκάρι, ωστόσο στην Γερμανία δεν… ψήνονται να δώσουν τα χρήματα που ζητάνε οι Θεσσαλονικείς, για παίκτη με αυτή τη σωματοδομή για την συγκεκριμένη θέση, να παίζει δηλαδή αποκλειστικά πίσω από τον φορ.

Αν μπορούσε να αγωνιστεί και ως εξτρέμ, τότε τα δεδομένα θα άλλαζαν, ωστόσο για την ώρα, δύσκολα θα βρει ο Κουτσολιάκος ομάδα στην Bundesliga να δώσει τα εκατομμύρια που θέλει ο ΠΑΟΚ για τον Πέλκα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags