Facebook Pixel Sportdog.gr | Κάνει Ανάσταση η ΑΕΚ – Χαμόγελα με Μάνταλο και Τσόσιτς
| 2018-04-05 20:25:00

Κάνει Ανάσταση η ΑΕΚ – Χαμόγελα με Μάνταλο και Τσόσιτς

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Κάνει Ανάσταση η ΑΕΚ – Χαμόγελα με Μάνταλο και Τσόσιτς

Χαρμόσυνα νέα πριν το Πάσχα για την Ένωση.

Το 2018 αναμφισβήτητα είναι η χρονιά της ΑΕΚ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Η Ένωση ετοιμάζεται να κάνει ανάσταση, πριν την μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου, τα χαρμόσυνα νέα όμως στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο ήλθαν Μεγάλη Πέμπτη και όχι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Και αυτό γιατί στο πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε εσωτερικό διπλό, πήραν χρόνο συμμετοχής ο Πέτρος Μάνταλος με τον Ούρος Τσόσιτς, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό έχουν ανεβάσει ρυθμούς. Αυτό σημαίνει, ότι οι δύο παίκτες μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς τους. Ο αρχηγός της ΑΕΚ μάλιστα θα είναι αυτός που θα σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο, όταν και εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά για τον Δικέφαλο.

Πρόβλημα προέκυψε όμως με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο οποίος υπέστη μία κάκωση αριστερού προσαγωγού και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί. Στο οικογενειακό συμμετείχαν και οι ποδοσφαιριστές της Κ20 Νίκος Σπηλιώτης, Αλέξης Ασπρογιάννης και Δημήτρης Ψάνης

Οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό Μεγάλη Παρασκευή, Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα του Πάσχα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags