Facebook Pixel Sportdog.gr | Στο γήπεδο σουπερλιγκάτοι τη Μεγάλη Παρασκευή – Σημαντικό φιλικό και μήνυμα
| 2018-04-05 23:58:00

Στο γήπεδο σουπερλιγκάτοι τη Μεγάλη Παρασκευή – Σημαντικό φιλικό και μήνυμα

Sportdog Team
Στο γήπεδο σουπερλιγκάτοι τη Μεγάλη Παρασκευή – Σημαντικό φιλικό και μήνυμα

Θα παιχτεί μπάλα για καλό σκοπό.

Το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής στις 11:00, θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης ο αγώνας που έχει απώτερο σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αρκαδίας για παιδιά με Νεοπλασματικές Ασθένειες (Αξιον Εστί).

Η είσοδος είναι ελεύθερη και η διάθεση για ποδόσφαιρο και συνεισφορά στα ύψη!

Αυτή είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που θα πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση για τον ίδιο σκοπό. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και το κεντρικό σύνθημα "Δίνουμε Αίμα, Αγάπη, Ελπίδα", στηρίζουμε τις προσπάθειες του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αρκαδίας "Άξιον Εστί".

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Η επόμενη Αιμοδοσία του Συλλόγου "Αξιον Εστί" είναι προγραμματισμένη για τις 27-28 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρου στην Τρίπολη. Ωρες: 11:00 με 17:00 από την κινητή μονάδα του Νοσοκομείου Παίδων η Αγία Σοφία.

ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το έτος 2014 και απέκτησε νομική υπόσταση με καταστατικό που εγκρίθηκε με την υπ’ αρίθμ: 1008/2014 απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης και σκοπός του είναι:

α. Η χωρίς οποιαδήποτε αμοιβή παροχή αίματος και αιμοπεταλίων για τα παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές παθήσεις (δηλ. παιδιά με καρκίνο) και νοσηλεύονται στα Ογκολογικά Τμήματα του Νοσοκομείου "ΠΑΙΔΩΝ - ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ"

β. Η ανάπτυξη και διάδοση της ιδέας της δωρεάς του μυελού των οστών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags