Facebook Pixel Sportdog.gr | Πάρτι για Άρσεναλ – Λάτσιο με γκολάρες, προβάδισμα για Ατλέτικο και Λειψία (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-04-05 23:59:00

Πάρτι για Άρσεναλ – Λάτσιο με γκολάρες, προβάδισμα για Ατλέτικο και Λειψία (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πάρτι για Άρσεναλ – Λάτσιο με γκολάρες, προβάδισμα για Ατλέτικο και Λειψία (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίθανα γκολ από τους Ράμσεϊ και Παρόλο.

 

Τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Europa League απέκτησαν Άρσεναλ και Λάτσιο, που επικράτησαν 4-1 και 4-2 αντίστοιχα των ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Σάλτσμπουργκ, ενώ σημαντικό βήμα έκανε η Ατλέτικο με το άνετο 2-0 κόντρα στην Σπόρτινγκ και η Λειψία με το 1-0 απέναντι στη Μαρσέιγ.

Τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Europa League απέκτησαν Άρσεναλ και Λάτσιο, που επικράτησαν 4-1 και 4-2 αντίστοιχα των ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Σάλτσμπουργκ, ενώ σημαντικό βήμα έκανε η Ατλέτικο με το άνετο 2-0 κόντρα στην Σπόρτινγκ και η Λειψία με το 1-0 απέναντι στη Μαρσέιγ.

Η Άρσεναλ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ράμσεϊ, καθάρισε την πρόκριση από σήμερα και μάλιστα από το ημίχρονο.  Ο Ουαλός άσος άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό, ωστόσο πέτυχε και το 4-1 στο 28ο με ένα απίστευτο ψαλιδάκι, ενώ είχαν προηγηθεί τα γκολ του Λακαζέτ στο 23’ και στο 35’. Η άτυχη ΤΣΣΚΑ είχε ισοφαρίσει στο 15’ με τον Γκολόβιν.

Από εκεί και πέρα, η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε επίσης σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση, καθώς νίκησε 2-0 την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τον Κόκε να ανοίγει το σκορ στο 1ο λεπτό και τον Γκριεζμάν να γράφει το 2-0 στο 40’.

Τεράστιο προβάδισμα απέκτησε και η Λάτσιο, που επικράτησε 4-2 της Ζάλτσμπουργκ, με τον Παρόλο στο 49’ να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ με τακουνάκι. Οι Λατσιάλι είχαν ανοίξει το σκορ με τον Λούλιτς, οι Αυστριακοί ισοφάρισαν στο 30’ με πέναλτι του Μπερίσα, αλλά και σε 2-2 με τον Μιναμίνο στο 71’. Οι γηπεδούχοι ωστόσο έγραψαν το τελικό 4-2 με γκολ των Φελίπε Άντερσον και Ιμόμπιλε στο 74’ και στο 76’.

Τέλος, η Λειψία νίκησε 1-0 της Μαρσέιγ του Κώστα Μήτρογλου, με τον Βέρνερ να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της βραδιάς στις καθσυτερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

 

 

 

 

Лацио - Ред Булл Зальцбург | Обзор матча от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Τα πρώτα ματς των προημιτελικών:

 

Μ.Πέμπτη

Λειψία - Μαρσέιγ 1-0 (45'+1 Βέρνερ)

Άρσεναλ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4-1 (9'και 28' Ράμσεϊ, 23' πεν. και 35' Λακαζέτ / 15' Γκολόβιν)

Ατλέτικο - Σπόρτινγκ 2-0 (1' Κόκε, 40' Γκριεζμάν)

Λάτσιο - Ζάλτσμπουργκ 4-2 (8' Λούλιτς, 49' Παρόλο, 74' Φελίπε Άντερσον, 76' Ιμόμπιλε / 30' πέν. Μπερίσα, 71' Μιναμίνο)

 

*οι ρεβάνς σε μία εβδομάδα (12/4)

 

Οι συνθέσεις

 

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάσι, Λάιμερ (74' Μπερνάρντο), Κονατέ, Ουπαμεκάνο, Κλόστερμαν, Ντέμε, Ναμπί Κεϊτά, Φόρσμπεργκ (83' Ζάμπιτσερ), Μπρούμα, Ογκιστέν (70' Καμπλ), Βέρνερ.

ΜΑΡΣΕΪΓ: Γιοάν Πελέ, Σακάι, Μπουμπακάρ Καμαρά, Λουίζ Γκουστάβο, Αμαβί, Ζαμπό Ανγκισά, Σανσόν, Σαρ, Οκάμπος, Παγέτ (80' Μαξίμ Λοπέζ), Μήτρογλου (80' Ζερμέν).

 

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τσεχ, Μπελερίν, Μουστάφι, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Τζάκα, Ράμσεϊ, Γουίλσιρ (74' Ελνενί), Μεσούτ Εζίλ, Μχιταριάν (61' Ιγουόμπι), Λακαζέτ (74' Γουέλμπεκ).

ΤΣΣΚΑ (5-3-2): Ακινφέεν, Κουτσάεβ, Ιγκνασέβιτς, Βασίλι Μπερεζούτσκι, Αλεκσέι Μπερεζούτσκι, Σένικοβ, Νάτχο (74' Μιλάνοφ), Γκολόβιν, Τζαγκόεβ (65' Βιτίνιο), Βέρνμπλουμ, Μούσα (83' Χοσόνοβ).

 

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Χουάνφραν, Σάβιτς, Γκοντίν, Λούκας Ερνάντεθ, Γκάμπι, Σαούλ, Άνχελ Κορέα (53' Γκαμεϊρό), Κόκε, Γκριεζμάν (90' Βιτόλο), Ντιέγκο Κόστα (87' Πάρτεϊ).

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Ρούι Πατρίσιο, Πιτσίνι, Κοάτες, Ματιέ, Φάμπιο Κοεντράο (80' Ρούμπεν Ριμπέιρο), Ουίλιαμ Καρβάλιο (45' Ακούνια), Μπατάγλια, Μπρούνο Φερνάντες (87' Φρέντι Μοντέρο), Ζέλσον Μαρτίνς, Μπράιαν Ρουίς, Μπας Ντοστ.

 

ΛΑΤΣΙΟ (5-3-2): Στρακόσα, Μπάστα (65' Πατρίκ), Λουίζ Φελίπε, Ντε Φράι, Ράντου, Λούλιτς, Λούκας Λέιβα, Παρόλο, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λουίς Αλμπέρτο (65' Φελίπε Άντερσον), Ιμόμπιλε (85' Καϊσέδο).

ΖΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Βάλκε, Λάινερ, Αντρέ Ραμάλιο, Τσάλετα-Τσαρ, Ούλμερ, Σαμασεκού, Σλάγκερ, Αϊνταρά (82' Βολφ), Μπερίσα, Γκούλμπραντσεν (70' Μιναμίνο), Ντάμπουρ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags