Facebook Pixel Sportdog.gr | Χάφαρος για ΠΑΟΚ - Το «πολυεργαλείο» και ο Βραζιλιάνος που... βγάζει μάτια - Μάχη με ΟΣΦΠ-ΑΕΚ;
| 2018-04-06 15:00:00

Χάφαρος για ΠΑΟΚ - Το «πολυεργαλείο» και ο Βραζιλιάνος που... βγάζει μάτια - Μάχη με ΟΣΦΠ-ΑΕΚ;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Χάφαρος για ΠΑΟΚ - Το «πολυεργαλείο» και ο Βραζιλιάνος που... βγάζει μάτια - Μάχη με ΟΣΦΠ-ΑΕΚ;

Δεδομένη είναι για κάποιους, αυτή η μεταγραφή στην Τούμπα.

Το όνομα του Φίλιπ Μπράνταριτς επανήλθε δυναμικά στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ. Ο διεθνής Κροάτης μέσος, που ανήκει στη Ριέκα, προτάθηκε στον Δικέφαλο του Βορρά και δείχνει να ενδιαφέρει, χωρίς, πάντως, να έχει γίνει ακόμα κάποια επίσημη κρούση.

Πρόκειται, άλλωστε, για έναν παίκτη που είχε απασχολήσει και παλαιότερα τους Ασπρόμαυρους, ενώ η περίπτωσή του είχε πέσει στο τραπέζι και για τον Ολυμπιακό.

Ο 26χρονος υψηλόσωμος Κροάτης άσος μετράει φέτος 36 συμμετοχές, 3 γκολ και 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Ριέκα, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2020.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ΠΑΟΚ διατηρεί καλές σχέσεις με τη Ριέκα, μετά τη μεταγραφή του Μάριν Λέοβατς το καλοκαίρι του 2015 και τον δανεισμό του στην κροατική ομάδα.

Ο Φίλιπ Μπράνταριτς είναι παίκτης-πολυεργαλείο και σίγουρα θα ταίριαζε σε οποιαδήποτε μεγάλη ελληνική ομάδα, αν και τα τελευταία χρόνια θεωρείται στάσιμος, ενώ θα μπορούσε να αποκτηθεί με σχετικά μικρό κόστος.

Πέφτουν κορμιά για Μάντσον;

Πάντως, στην Τούμπα φαίνεται πως ενδιαφέρονται πιο ζεστά για έναν άλλον μέσο από το ελληνικό πρωτάθλημα, τον Νασιμέντο Μάντσον του Ατρόμητου, ο οποίος κάνει σούπερ σεζόν στη Super League. O Bραζιλιάνος άσος είχε απασχολήσει τον ΠΑΟΚ και τον περασμένο Γενάρη, αλλά η περίπτωσή του δεν είχε προχωρήσει κυρίως λόγω του ότι δόθηκε προτεραιότητα στον Δημήτρη Κουρμπέλη

Πλέον, λέγεται ότι το καλοκαίρι θα γίνει ξανά συζήτηση, αν και ο Δικεφάλος του Βορρά δεν παίζει μόνος του για τον 26χρονο μέσο. Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η ΑΕΚ, φαίνεται πως κοιτάζουν με ενδιαφέρον την περίπτωση του Νασιμέντο Μάντσον και δεν αποκλείεται να γίνει... μάχη για την απόκτησή του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags