Facebook Pixel Sportdog.gr | Tρομερή ατάκα Βαρέλα για το γκολ εναντίον της ΑΕΚ!
| 2018-04-07 08:07:00

Tρομερή ατάκα Βαρέλα για το γκολ εναντίον της ΑΕΚ!

Sportdog Team
Tρομερή ατάκα Βαρέλα για το γκολ εναντίον της ΑΕΚ!

Είπε ο,τι είχε στο μυαλό του.

Ο Φερνάντο Βαρέλα μίλησε για το πιο πολυσυζητημένο γκολ του πρωταθλήματος και πιστεύει πως τη νέα σεζόν ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει δυνατή ομάδα και στην Ευρώπη.

Αποσπάσματα από τα όσα είπε ο Βαρέλα στον αθλητικό Τύπο

Για το γκολ που σημείωσε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα: «Το σκέφτομαι, αλλά ξέρω ότι δεν έχει καμία σημασία. Σκέφτομαι επίσης συνεχώς τον περίεργο τρόπο με τον οποίο ενήργησαν ο διαιτητής και ο βοηθός. Αλλά δεν έχει νόημα πια».

Για την επόμενη ημέρα μετά από όσα ακολούθησαν: «Η ψυχολογία μας τώρα είναι καλή. Βοήθησε η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των εθνικών ομάδων, αν το πρωτάθλημα είχε συνεχιστεί, ίσως να μην ήμασταν σε καλή κατάσταση. Η διακοπή μάς βοήθησε να σκεφτούμε, να συγκεντρωθούμε, μπορέσαμε να μιλήσουμε μεταξύ μας και να συγκεντρωθούμε στους στόχους μας, που είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και η δεύτερη θέση».

Για τον ατζέντη του που ήρθε στη Θεσσαλονίκη και την ανανέωση του συμβολαίου του: «Ήρθε το προηγούμενο διάστημα, κουβεντιάσαμε για κάποια άλλα θέματα, ωστόσο δεν συζητήθηκε το θέμα του νέου μου συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ. Διαβάζω για το θέμα από τις εφημερίδες και το ίντερνετ, αλλά δεν έχω κάποια επίσημη ενημέρωση από την ομάδα».

Για τη νέα σεζόν: «Τη φετινή χρονιά δείξαμε τι μπορούμε να πετύχουμε. Ο προπονητής και ο αθλητικός διευθυντής θα πρέπει να βρουν τι μας λείπει ως ομάδα. Νομίζω ότι έχουμε τις δυνατότητες να είμαστε στους ομίλους, αρκεί να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο και αν αποδείξουμε στα ευρωπαϊκά γήπεδα ότι είμαστε μεγάλη ομάδα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags