Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Σιμόες για τη φετινή πορεία της ΑΕΚ: «Έτσι θα πάρουμε το νταμπλ»
| 2018-04-07 08:13:00

Αποκάλυψη Σιμόες για τη φετινή πορεία της ΑΕΚ: «Έτσι θα πάρουμε το νταμπλ»

Sportdog Team
Αποκάλυψη Σιμόες για τη φετινή πορεία της ΑΕΚ: «Έτσι θα πάρουμε το νταμπλ»

Τι σχολίασε ο Πορτογάλος άσος.

Στην εφημερίδα «Real News» μίλησε ο Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ για τη φετινή πορεία της Ένωσης, λέγοντας: «Ήμασταν παθιασμένοι, αφοσιωμένοι στην προσπάθειά μας και πάντοτε σοβαροί. Σε κάθε παιχνίδι ο ένας παίζει για όλους και όλοι για έναν. Ενωμένοι και αποφασισμένοι, μπαίνουμε πάντοτε στο γήπεδο για τη νίκη και την επιτυχία. Υπήρξαν στιγμές που δεν το πετύχαμε, αλλά και σε αυτές ακόμη δεν χάσαμε ποτέ την πίστη και την προσήλωσή μας στον μεγάλο στόχο. Συνεχίζουμε δυνατά μέχρι το τέλος, να πάρουμε το πρωτάθλημα που το θέλουμε πολύ, ενώ φυσικά και το Κύπελλο, για το οποίο επίσης θα τα δώσουμε όλα».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Το "ευχαριστώ" ίσως είναι λίγο γι΄αυτό το κοινό που δεν άφησε ποτέ μόνους και που πάντα, όποτε και όπου κι αν τους χρειαστήκαμε, ήταν εκεί. Η πίστη του κόσμου και η δύναμη της στήριξής του έγιναν πολύτιμο εφόδιο στη δουλειά μας και σίγουρα είναι από τις αιτίες της πορείας μας σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Ο Σιμόες έχει δηλώσει την επιθυμία του να παραμείνει στην ΑΕΚ και για το αν θα αγωνιζόταν σε άλλη ελληνική ομάδα, είπε: «Όχι, θα προτιμούσα, αν κάποια στιγμή φύγω από την ΑΕΚ, να φύγω και από την Ελλάδα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags