Facebook Pixel Sportdog.gr | Αλλαγή της ποινής αφαίρεσης βαθμών από τη Λίγκα; Διαβάστε το ρεπορτάζ!
| 2018-04-07 09:55:00

Αλλαγή της ποινής αφαίρεσης βαθμών από τη Λίγκα; Διαβάστε το ρεπορτάζ!

Sportdog Team
Αλλαγή της ποινής αφαίρεσης βαθμών από τη Λίγκα; Διαβάστε το ρεπορτάζ!

Λέτε να έχουμε αλλαγή;

Της... αφαίρεσης βαθμών έγινε στο φετινό πρωτάθλημα, με τον Ολυμπιακό αρχικά και τον ΠΑΟΚ στη συνέχεια να πληρώνουν τη "λυπητερή". Στη Superleague ωστόσο θεωρούν ότι ο βαθμολογικός πίνακας δεν πρέπει να αλλοιώνεται, παρά μόνο αν ένα παιχνίδι ξεκινήσει και διακοπεί, σύμφωνα με το sdna.gr.

Σύμφωνα με τη "Live Sport", και γι' αυτήν την περίπτωση στη Λίγκα υπάρχουν σκέψεις να διακόπτεται οριστικά ένα ματς μόνο αν τραυματιστεί από ρίψη αντικειμένου μέλος της ομάδας διαιτητών ή ποδοσφαιριστής. Στην περίπτωση που υπάρχει τραυματισμός προπονητή, η εκτίμηση είναι ότι ο αγώνας πρέπει να συνεχίζεται και να ολοκληρώνεται. Κι αυτό γιατί, όπως λέγεται, τη δουλειά του προπονητή μπορεί να τη συνεχίσει ο βοηθός του. 

Στη Superleague θα επιδιώξουν την αλλαγή της σχετικής διάταξης, με το σκεπτικό ότι τα πρωταθλήματα δεν πρέπει να κρίνονται στα «χαρτιά». Στην πρόταση που θα κατατεθεί στην ΕΠΟ προβλέπεται και η εκκένωση των κερκίδων σε περίπτωση επεισοδίων. 

Ενδεικτικά εξάλλου είναι όσα ανέφερε σε πρόσφατο Δ.Σ. του Συνεταιρισμού ο Γιώργος Μποροβήλος, ότι τα επεισόδια δεν μπορεί να μπαίνουν σε... ζυγαριά, τονίζοντας πως δεν πρέπει να "ακουμπάει" κανένας τον βαθμολογικό πίνακα αν δεν υπάρχει διακοπή αγώνα με αφορμή κάποιον τραυματισμό από ρίψη αντικειμένου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags