Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρώτη «κόντρα» με Μαρτίνς στον Ολυμπιακό - Άκυρα ονόματα και 3 σίγουροι
| 2018-04-07 21:04:00

Πρώτη «κόντρα» με Μαρτίνς στον Ολυμπιακό - Άκυρα ονόματα και 3 σίγουροι

του Παναγιώτη Νικολάου
Πρώτη «κόντρα» με Μαρτίνς στον Ολυμπιακό - Άκυρα ονόματα και 3 σίγουροι

Το προφίλ του Πορτογάλου μαρτυρά κλεισμένες μεταγραφές

Μπορεί ο Πέδρο Μαρτίνς να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα από τον Ολυμπιακό, ωστόσο ήδη κυκλοφορούν πολλά σενάρια σχετικά με τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού για τους Ερυθρόλευκους, αλλά και για παίκτες που λέγεται πως θέλει να φέρει στην Ελλάδα.

Όπως σας γράφαμε και χθες, ο 47χρονος κόουτς έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Πειραιώτες, απομένουν μόνο οι υπογραφές και οι όροι που θα μπουν στο συμβόλαιο, επομένως είναι λογικό να γράφονται διάφορα σχετικά με τις σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς για τον νέο Ολυμπιακό.

Αρχικά, πάντως, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Πορτογάλος τεχνικός ουδέποτε μέχρι τώρα στην καριέρα του δεν έχει δουλέψει με νέους παίκτες, καθώς προτιμάει να έχει στις ομάδες του ποδοσφαιριστές που να συνδυάζουν την ταχύτητα με την εμπειρία. Δεν ισχύει, δηλαδή, ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έρχεται για αξιοποιήσει τις Ακαδημίες των Ερυθρολεύκων, άσχετα με το αν θα του ζητηθεί να ρίξει βάρος στο νέο αίμα του συλλόγου.

Παράλληλα, όπως σας γράφαμε και χθες, είναι πολύ νωρίς για να πει κανείς ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει... κλείσει από τώρα τους παίκτες που θα φέρει στον Ολυμπιακό. Πρώτα ο Πορτογάλος θα αξιολογήσει το ρόστερ, θα δει τις ανάγκες και μετά θα κάνει τις εισηγήσεις του. Τα όσα γράφονται, επομένως, για τους Έλντον και Ερνάνι είναι στην παρούσα φάση αβάσιμα. Ο πρώτος, άλλωστε, στα 30 του χρόνια κοστίζει 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ δεν έχει και το καλύτερο όνομα στην Πορτογαλία, καθώς εκεί θεωρούν πολύ καλύτερο τον... Σεμπά. Όσο για τον δεύτερο, η Πόρτο ως γνωστόν έχει παράλογες απαιτήσεις και δύσκολα οι Πειραιώτες αυτό το καλοκαίρι θα προχωρήσουν σε μεγάλες υπερβάσεις.

Πάντως, ανεξάρτητα από τις επιθυμίες του 47χρονου τεχνικού, οι πρώτες κινήσεις ενόψει καλοκαιριού και οι άμεσες ανάγκες είναι συγκεκριμένες. Οι Ερυθρόλευκοι θα κινηθούν δεδομένα για έναν επιθετικό γκολτζή, έναν εξτρέμ που θα έρθει ως αντικαταστάτης του Κέβιν Μιραλάς, μιας και είναι αποφασισμένο ότι ο Βέλγος δε θα συνεχίσει στο Λιμάνι, και έναν αμυντικό χαφ, γρήγορο και τεχνίτη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags