Facebook Pixel Sportdog.gr | Ετοιμάζει τρελό «μπαμ» Έλληνας διεθνής - Ποιος τον διώχνει, πού πάει - Θα... παραμιλάει η Ευρώπη
| 2018-04-08 12:00:00

Ετοιμάζει τρελό «μπαμ» Έλληνας διεθνής - Ποιος τον διώχνει, πού πάει - Θα... παραμιλάει η Ευρώπη

Sportdog Team
Ετοιμάζει τρελό «μπαμ» Έλληνας διεθνής - Ποιος τον διώχνει, πού πάει - Θα... παραμιλάει η Ευρώπη

Πρώην άσος του Ολυμπιακού ψήνει μεταγραφάρα.

Για ακόμα ένα καλοκαίρι το όνομα του Ανδρέα Σάμαρη θα εμπλακεί σε μεταγραφικά σενάρια για πολλές ομάδες της Ευρώπης, ωστόσο αυτή τη φορά φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να παραμείνει στην Μπενφίκα.

Ο 28χρονος άσος έχει τεράστιο πρόβλημα με τον προπονητή του, Ρουί Βιτόρια, ο οποίος δεν τον υπολογίζει για βασικό και παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021, το καλοκαίρι θα γίνουν προσπάθειες για να φύγει με μεταγραφή. Στην Πορτογαλία βέβαια γνωρίζουν πολύ καλά, από τις πρώτες επαφές που έχουν κάνει, πως δεν μπορούν να πλησιάσουν τις προσφορές που είχαν τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Σάμαρης φέτος έχει αγωνιστεί σε 19 παιχνίδια των "αετών", τα 12 εκ των οποίων στο πρωτάθλημα, αν και προ ημερών ήταν μέσα στις επιλογές του Μίκαελ Σκίμπε για τα φιλικά της Εθνικής με Ελβετία και Αίγυπτο.

Η κόντρα, λοιπόν, με τον Ρουί Βιτόρια και ο παραγκωνισμός του, έχουν ρίξει την τιμή του και γι' αυτό στην Μπενφίκα έχουν αποφασίσει να τον δώσουν με λιγότερα χρήματα, παρότι τόσο πέρυσι όσο και πρόπερσι είχαν προτάσεις από ομάδες της Αγγλίας, ενώ τον Γενάρη υπήρχαν δημοσιεύματα για πρόταση από την Κίνα που έφτανε τα 20 εκατομμύρια ευρώ!

Τα δεδομένα, όμως, έχουν αλλάξει και πλέον οι «αετοί» είναι πρόθυμοι να παραχωρήσουν τον Σάμαρη και με μικρότερες προσφορές, αν και πάλι η είδηση θα κάνει… ντόρο, καθώς τα νούμερα θα ξεφύγουν από τα ελληνικά δεδομένα. Η χρηματιστηριακή αξία του Έλληνα άσου, σύμφωνα με το transfermarkt, πλησιάζει τα 7,5 εκατ. ευρώ (είχε φτάσει και 9 εκατ. ευρώ παλιότερα), ενώ η Μπενφίκα λόγω των καλών σχέσεων με τους μάνατζερ, έχει αποδείξει πως ξέρει να πουλάει (και να αγοράζει, βλέπετε περίπτωση Βλαχοδήμου), ακόμα και παίκτες που δεν θέλει.

Ρόλο φυσικά στη μεταγραφή θα έχει και ο Σάμαρης, ο οποίος τα προηγούμενα δύο καλοκαίρια ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να φύγει για ομάδες όπως η Μίντλεσμπρο, ωστόσο πλέον δεν έχει πολλά περιθώρια, ειδικά αν θέλει να παίζει και να μην... κάθεται στο πλούσιο συμβόλαιο του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags