Facebook Pixel Sportdog.gr | Έξαλλος ο Σεμπά - Γιατί βγήκε στην αντεπίθεση, ποιον κατηγορεί - Χαμός για τα... 5 εκατ. ευρώ!
| 2018-04-08 22:30:00

Έξαλλος ο Σεμπά - Γιατί βγήκε στην αντεπίθεση, ποιον κατηγορεί - Χαμός για τα... 5 εκατ. ευρώ!

Sportdog Team
Έξαλλος ο Σεμπά - Γιατί βγήκε στην αντεπίθεση, ποιον κατηγορεί - Χαμός για τα... 5 εκατ. ευρώ!

Καυτό παρασκήνιο μετά την απόφαση για τον παραγκωνισμό του.

Η εκκαθάριση στον ρόστερ του Ολυμπιακού, για την οποία προειδοποίησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ξεκίνησε ήδη με πρώτα «θύματα» τους Σεμπά και Οφόε, οι οποίοι ενημερώθηκαν ότι δεν υπολογίζονται και θα προπονούνται ατομικά από εδώ και πέρα.

Για τον πρώτο, πάντως, υπάρχει έντονο παρασκήνιο και γκρίνια που εκφράζεται από την πλευρά του παίκτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπρόσωποι του Βραζιλιάνου διαμαρτύρονται στους ανθρώπους του Ολυμπιακού για το γεγονός ότι δεν άφησαν τον παίκτη να φύγει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όταν έφτασε υπήρξε ενδιαφέρον από κινεζική ομάδα και φημολογούμενη πρόταση 5.000.000 ευρώ!

Για την εξέλιξη αυτή, δηλαδή ότι οι Κινέζοι ενδιαφέρονται για τον Σεμπά, σας είχαμε ενημερώσει με σχετικά ρεπορτάζ τους προηγούμενους μήνες. Το γεγονός ότι δεν προχώρησε το deal και λίγο καιρό αργότερα οι διοικούντες του Ολυμπιακού αποφάσισαν να «τελειώσουν» τον Βραζιλιάνο προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια της πλευράς του παίκτη.

Πάντως, οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι το θέμα ήταν κάπως πιο περίπλοκο από όσο υποστηρίζουν οι εκπρόσωποι του Σεμπά.

Και αυτό γιατί υπήρξε μεν προσέγγιση για τον ποδοσφαιριστή από ομάδα της Κίνας, ωστόσο δεν έλαβε ποτέ τη μορφή επίσημης πρότασης, παρά μόνο της διαβεβαίωσης από την πλευρά των Κινέζων πως προτίθενται να προσφέρουν ένα ποσό της τάξεων των 5 εκατομμυρίων. Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, όταν όμως ζήτησε εγγυήσεις για τα χρήματα, η πλευρά της ενδιαφερόμενης ομάδας δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημά του.

Οι Κινέζοι παρέμειναν στις διαβεβαιώσεις, τονίζοντας ότι αν ο Ολυμπιακός πει το «ναι», τότε οι δύο ομάδες θα τα βρουν στο ποσό της μεταγραφής. Η εξέλιξη αυτή δεν ικανοποίησε τους Πειραιώτες, οι οποίοι διέκοψαν τις συζητήσεις και κάπως έτσι ο Σεμπά «ξέμεινε» στην ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags