Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανάβει φωτιές σε όλη την Ευρώπη ο Σωκράτης - Τι αποφασίζει για το μέλλον του, «σφαγή» θα γίνει!
| 2018-04-09 09:00:00

Ανάβει φωτιές σε όλη την Ευρώπη ο Σωκράτης - Τι αποφασίζει για το μέλλον του, «σφαγή» θα γίνει!

Sportdog Team
Ανάβει φωτιές σε όλη την Ευρώπη ο Σωκράτης - Τι αποφασίζει για το μέλλον του, «σφαγή» θα γίνει!

Ήρθε η ώρα για τη μεγάλη μεταγραφή; Ποιοι ακονίζουν τα μαχαίρια; 

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος βρίσκεται στον πέμπτο χρόνο της θητείας του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, στην οποία έχει καθιερωθεί ως βασικός και πρωταγωνιστεί σταθερά στο υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ωστόσο, το φετινό καλοκαίρι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι το τελευταίο του στη Βεστφαλία, αφού ακούγεται έντονα ότι θα πωληθεί από τη γερμανική ομάδα. Ο Έλληνας στόπερ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 και οι Βεστφαλοί -σύμφωνα με πληροφορίες- δεν φαίνονται ιδιαίτερα «ζεστοί» να το ανανεώσουν, αντιθέτως έχουν τοποθετήσει τον Έλληνα διεθνή στη λίστα των παικτών υπό παραχώρηση.

Αυτός είναι ο λόγος που τα σενάρια για το μέλλον του Σωκράτη έχουν «φουντώσει» και μάλιστα αφορούν ομάδες πολύ υψηλού επιπέδου. Στο εξωτερικό το όνομά του Παπασταθόπουλου έχει συνδεθεί με τη Γιουβέντους, η οποία παραδοσιακά έχει στα υπ’ όψιν της τους καλύτερους διαθέσιμους κεντρικούς αμυντικούς, με δεδομένο ότι αγωνίζεται πολύ συχνά με σύστημα 3-5-2.

Παράλληλα, αγγλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και της Άρσεναλ. Πάντως, όπως σας έχουμε γράψει και στο παρελθόν, ο Παπασταθόπουλος είχε προταθεί στους Άγγλους μετά το Μουντιάλ του 2014, όμως το θέμα δεν προχώρησε.

Αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι, σημαντικό ρόλο θα παίξει η επιθυμία και του ίδιου του Σωκράτη. Ο Έλληνας στόπερ είναι ευχαριστημένος στην Ντόρτμουντ, όμως εάν θεωρήσει ότι έκλεισε ο κύκλος του στην ομάδα και δεν φέρει αντίρρηση, θα αποχωρήσει. Σε διαφορετική περίπτωση, το ζήτημα θα γίνει πιο περίπλοκο, αφού οι Βεσταφαλοί δεν σκοπεύουν να ανανεώσουν το συμβόλαιό του, αλλά παράλληλα δεν θέλουν να τον χάσουν ως ελεύθερο του χρόνου.   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags