Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο πρώτος που… τελειώνει στην εποχή Μαρτίνς – Χοντρό παρασκήνιο με τον μάνατζερ του!
| 2018-04-09 22:45:00

Ο πρώτος που… τελειώνει στην εποχή Μαρτίνς – Χοντρό παρασκήνιο με τον μάνατζερ του!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ο πρώτος που… τελειώνει στην εποχή Μαρτίνς – Χοντρό παρασκήνιο με τον μάνατζερ του!

Τρέχουν πλέον οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό.

Στα χέρια του Πέδρο Μάρτινς βρίσκονται πλέον τα κλειδιά του νέου Ολυμπιακού, καθώς ο Πορτογάλος κόουτς ανακοινώθηκε και επίσημα από τους Πειραιώτες το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, αν και θα κάτσει στον πάγκο μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Αφού έκλεισε οριστικά το κεφάλαιο νέος προπονητής, πλέον στο Λιμάνι στρέφουν την προσοχή τους στη διαμόρφωση του νέου ρόστερ, καθώς όπως αναφέρει το ρεπορτάζ και όπως «φωτογράφισε» και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην επίσκεψή του στου Ρέντη, το καλοκαίρι θα υπάρξουν τρομερές αλλαγές.

Στον Ολυμπιακό είναι ιδιαιτέρως ενοχλημένοι με κάποιους παίκτες και ήδη έχουν αποφασίσει ότι κάποιοι δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα, ενώ θυμίζουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα ενημερώθηκαν επίσημα οι Οτζίτζα Οφόε και Σεμπά πως δεν υπολογίζονται. Ο πρώτος, δε, προπονείται μόνος του αυτές τις ημέρες και περιμένει να δει τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον του, με κάποιες πληροφορίες, προφανώς από τον μάνατζέρ του, να αναφέρουν πως σύντομα θα… περάσει στην αντεπίθεση.

Σύμφωνα ωστόσο με το ρεπορτάζ του Sportdog.gr, αυτή τη στιγμή ο Οφόε δεν έχει κανένα… έρεισμα να κάνει το παραμικρό. Ο Ολυμπιακός ήταν νομότυπος στη διαδικασία που ακολούθησε, η πλευρά του Βέλγου δεν θέλει να κάνει σαματά για να μην δυσκολέψει κι άλλο τη θέση του στις μελλοντικές συζητήσεις, οπότε δύσκολα θα φτάσουν στα άκρα, δηλαδή στο ενδεχόμενο κάποιος καταγγελίας.

Αν φτάσουν εκεί, τότε πολύ απλά θα σημαίνει ότι δεν έχουν τίποτα στα χέρια τους, κανένα ενδιαφέρον από άλλη ομάδα και το κάνουν για να «κατοχυρώσουν» τα χρήματα του εναπομείναντος συμβολαίου του Οφόε στον Ολυμπιακό, αλλά και να πιέσουν τους Πειραιώτες να ενδώσουν σε χαμηλότερες προτάσεις!

Πάντως, παρά την άφιξη του Πέδρου Μαρτίνς, τη δεδομένη χρονική στιγμή φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να αλλάξει κάτι με τον Βέλγο άσο, τον οποίο έχει… τελειώσει η διοίκηση. Ίσως πάντως στα πλαίσια του «τσεκαρίσματος» που θα κάνει ο Πορτογάλος κόουτς σε όλο το ρόστερ, να γίνει μία συζήτηση…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags