Facebook Pixel Sportdog.gr | Απόφαση - σοκ από τους παίκτες του Παναθηναϊκού - Τι θα κάνουν μετά την αποχή;
| 2018-04-10 07:39:00

Απόφαση - σοκ από τους παίκτες του Παναθηναϊκού - Τι θα κάνουν μετά την αποχή;

Sportdog Team
Απόφαση - σοκ από τους παίκτες του Παναθηναϊκού - Τι θα κάνουν μετά την αποχή;

Δεν είναι καλά τα πράγματα στο Τριφύλλι...

Μόνο ευχάριστη δεν είναι η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, μετά την απόφαση των παικτών να προχωρήσουν σε αποχή από τις προπονήσεις.

Οι Πράσινοι ζητούν τα συμφωνηθέντα χρήματα από την διοίκηση και έχουν πάρει απόφαση να τραβήξουν το σκοινί, ακόμα και να κάνουν απεργία διαρκείας από τις προπονήσεις, αν δεν πληρωθούν.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου είχε δεσμευτεί να πληρωθούν το 30% της δόσης Δεκεμβρίου οι Έλληνες μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, ωστόσο οι αρχηγοί τον ενημέρωσαν πως δεν θα δεχτούν τέτοιους διαχωρισμούς στην ομάδα και απαίτησαν να πληρωθούν όλοι. 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ υποσχέθηκε πως την Τρίτη του Πάσχα θα πληρωθούν οι Έλληνες και μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι ξένοι, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές φαίνονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν την αποχή τους μέχρι να δουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη», ξένος παίκτης της ομάδας έλεγε πως αν δεν πληρωθεί, θα πάει κατευθείαν την Κυριακή στο γήπεδο για το ματς με τον Ατρόμητο, χωρίς προπόνηση...

Κάτι που φαίνεται να ισχύει και για όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, που έχουν πάρει απόφαση να κατέβουν στους επαπομείναντες αγώνες χωρίς προπονήσεις, παρά μόνο με ατομικά προγράμματα για να είναι σε καλή κατάσταση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags