Facebook Pixel Sportdog.gr | Βούιξε ο τόπος για Μιραλάς - Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός με τον Βέλγο άσο!
| 2018-04-10 08:19:00

Βούιξε ο τόπος για Μιραλάς - Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός με τον Βέλγο άσο!

Sportdog Team
Βούιξε ο τόπος για Μιραλάς - Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός με τον Βέλγο άσο!

Έχει ανοίξει μεγάλη συζήτηση...

Η κάκιστη πορεία του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα έχει πάρει... μπάλα και τον Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να αποδώσει στο ελάχιστο όσα περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας.

Ο Βέλγος δεν πρόσφερε τα προσδοκώμενα, όμως οι Ερυθρόλευκοι τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση και ξέρουν ότι σε μια πιο δεμένη και συμπαγή ομάδα μπορεί να κάνει "παπάδες".

Σύμφωνα, πάντως με ρεπορτάζ του "Κόκκινου Πρωταθλητή", ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε απόκτηση του Βέλγου μόνο με τους δικούς του όρους και όχι με αυτούς της Έβερτον.

Μάλιστα, βγήκαν φήμες πως τα "ζαχαρωτά" έχουν βάλει οψιόν 6 εκατ. ευρώ για τον Μιραλάς, αλλά άσχετα με το αν ισχύει ή όχι αυτό, ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να προσφέρει ουδέποτε τόσα χρήματα, όπως δύσκολα θα τα δώσει αυτή τη στιγμή και κάποια άλλη ομάδα.

Ο Βέλγος έχει δηλώσει επανειλημμένως την πρόθεσή του να παραμείνει στο Λιμάνι, οι Πειραιώτες τον θέλουν κι έτσι φαίνεται πως κάπως θα βρεθεί η "χρυσή" τομή με την Έβερτον και ο παίκτης θα συνεχίσει να φοράει τα ερυθρόλευκα και μετά το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags