Facebook Pixel Sportdog.gr | «Γι’ αυτό φοβούνται στην ΑΕΚ και δεν θέλουν τον Σκουτέρη»!
| 2018-04-10 14:05:00

«Γι’ αυτό φοβούνται στην ΑΕΚ και δεν θέλουν τον Σκουτέρη»!

Sportdog Team
«Γι’ αυτό φοβούνται στην ΑΕΚ και δεν θέλουν τον Σκουτέρη»!

Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση;

Στο αίτημα της ΑΕΚ περί εξαίρεσης του δικαστή Δημήτρη Σκουτέρη από την έφεση του ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στην Τούμπα, αναφέρθηκε ο νομικός, Μπάμπης Αποστολίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis 95,5:

Για το αν ο ίδιος θα κατέθετε αίτημα αυτοεξαίρεσης αν ήταν στη θέση του Σκουτέρη: «Δεν θα ζητούσα αυτοεξαίρεση αν η δικαστική μου συνείδηση μου έλεγε ότι δεν είμαι επηρεασμένος από φιλία, έχθρα ή συμφέρον. Τι θα πει δεν με θέλει κάποιος; Δεσμό έχουμε; Ή είναι τρομοκρατημένοι στην ΑΕΚ από τον Σκουτέρη όπως ήταν στην Τούμπα; Είναι μια έμμεση πίεση αυτή που ασκείται στον κ. Σκουτέρη. Τέτοιες έμμεσες πιέσεις είχαν ασκηθεί και κατά του εφέτη Δασκαλόπουλου με 14 αιτήματα εξαίρεσης για την υπόθεση των στημένων αγώνων και είχαν όλα απορριφθεί. Ας κάνουν οι της ΑΕΚ αίτημα εξαίρεσης κατά του κ. Σκουτέρη. Όμως η αίτηση εξαίρεσης πρέπει να είναι εμπεριστατωμένη».

Για τους λόγους που είναι ανεπιθύμητος για την ΑΕΚ ο Σκουτέρης: «Έχει διαταχθεί μια έρευνα ώστε να δούμε αν έκανε κάτι παράτυπο. Τσιμπίδα δεν υπάρχει. Το ότι αποφάσισε αλλιώς σε μια άλλη υπόθεση δεν τον καθιστά αναξιόπιστο. Να σας πω γιατί δεν αρέσει στην ΑΕΚ ο Σκουτέρης. Διότι ο Σκουτέρης ήταν ο πρώτος δικαστής που έθεσε εν αμφιβόλω την αποδεικτική δύναμη του φύλλου αγώνα. Ο Σκουτέρης εκφέρει τη γνώμη ότι δεν είναι ευαγγέλιο το φύλλο αγώνα που δεν χωρεί αμφισβήτησης. Αυτό φοβάται η ΑΕΚ. Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για ένα έωλο φύλλο αγώνα διά χειρός του ανίκανου Κομίνη, το οποίο βρίθει από ψέματα. Αυτό ο Σκουτέρης το έχει πάρει είδηση και θέλει να λάβει γνώση όλων των στοιχείων. Ένα από αυτά είμαι σε θέση να γνωρίζω πως είναι και το βίντεο που δείχνει πόσο χασκογελούσαν οι παίκτες της ΑΕΚ στα αποδυτήρια, ακόμη και με τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Οι δήθεν τρομοκρατημένοι. Αυτά θέλει ο Σκουτέρης να τα περιλάβει στην κρίση του. Γι’ αυτό δεν τον θέλουν στην ΑΕΚ».

Για το αν πρέπει ο Κομίνης να δώσει το «παρών» στην εκδίκαση της έφεσης: «Νομικοί κύκλοι των Αθηνών λένε ότι στο πεδίο της αθλητικής δικαιοσύνης δεν υπάρχουν μέσα δικονομικού καταναγκασμού σε περίπτωση κλήσης ενός διαιτητή, ο οποίος δεν παρευρίσκεται και επικαλείται διάφορες δικαιολογίες. Εγώ έχω την αντίθετη γνώμη. Πιστεύω, μάλιστα, πως η κλήση πρέπει να κοινοποιείται και στο συνδικαλιστικό του όργανο, ώστε να θεωρείται πως υπάρχει και πειθαρχικό παράπτωμα σε περίπτωση που κληθεί και δεν υπακούσει. Το μόνο λάθος που μπορώ να βρω στην περίπτωση κλήσης του Κομίνη είναι ίσως ότι έγινε τηλεφωνικώς η κλήση. Δεν υπάρχει τηλεφωνική κλήση στα νομικά. Του έδωσε την ευκαιρία να διαφύγει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags