Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτη «καταγγελία» Κωνσταντινέα για Ολυμπιακό - Τρελές σπόντες για Κομίνη, Σαββίδη
| 2018-04-10 15:25:00

Απίστευτη «καταγγελία» Κωνσταντινέα για Ολυμπιακό - Τρελές σπόντες για Κομίνη, Σαββίδη

Sportdog Team
Απίστευτη «καταγγελία» Κωνσταντινέα για Ολυμπιακό - Τρελές σπόντες για Κομίνη, Σαββίδη

Απασφάλισε ο πρώην διαιτητής, τι είπε για το ντέρμπι της Τούμπας.

Την άποψη ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού που πήγαν να διακόψουν την ομιλία του Ευκλείδη Τσακαλώτου ήταν μισθοφόροι εξέφρασε ο Πέτρος Κωνσταντινέας, εξηγώντας μάλιστα τους λόγους. 

Ο πρώην ρέφερι και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στο επεισοδιακό ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, αφήνονας σαφείς αιχμές για τον διαιτητή Γιώργο Κομίνη, αλλά και και τον Ιβάν Σαββίδη, τον οποίο, πάντως, δεν κατονόμασε.  

Aναλυτικά οι δηλώσεις του στον Arena fm 89,4:

Για το αν θα βγούμε από τα μνημόνια: "Εγώ πιστεύω ότι θα βγούμε. Γι’ αυτό έχουμε και εμείς αυτή την ευθύνη. Το καλοκαίρι θα δείξει αν είμαστε πετυχημένοι ή αποτυχημένοι".

Για την ομιλία Τσακαλώτου στον Πειραιά και αν θα μπορούσε να πραγματοποιήσει μία παρόμοια: "Αν χρειαζόταν θα πήγαινα παντού. Σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος υπήρχε. Είναι κρίμα ένα μεγάλο σωματείο όπως ο Ολυμπιακός να το εκπροσωπούν εκατό άτομα. Αδικούν το σωματείο. Είναι μία μειοψηφία. Αυτό γίνεται για λόγους υπεράσπισης και πολλοί απ’ αυτούς είναι και μισθοφόροι".

Για το χαρακτηρισμό μισθοφόροι: "Μισθοφόροι είναι το λέω. Εκεί καταλήγω. Ποιος νοήμων άνθρωπος να πάει σε μία πολιτική συγκέντρωση για να κάνει αυτά τα πράγματα που κάνει; Ποια είναι η δημοκρατία στην Ελλάδα σε αυτό το σημείο; Αλλά ξαναλέω. Δεν είναι η πλειοψηφία και δεν μπορούμε να συσχετίσουμε αυτά τα πρόσωπα μ ‘ένα ιστορικό σωματείο όπως είναι ο Ολυμπιακός". 

Για το αίσθημα αδικίας που υπάρχει στους οπαδούς του ΠΑΟΚ: "Να ξεχωρίσουμε τα πράγματα. Άλλο κόβω μία εκδήλωση και άλλο κάνω μία διαμαρτυρία. Είναι δύο ξεχωριστά πράγματα. Το να εκφραστεί ένας φορέας χωρίς να κάνει τραμπουκισμούς είναι αναφαίρετο δικαίωμα του. Κανένας δεν εμποδίζει να εκφράζει ο κόσμος την γνώμη του σε κόσμιο επίπεδο. Το συλλαλητήριο δεν έχει καμία σχέση με το τον τραμπουκισμό να μπούνε μέσα και να διακόψουν μία ομιλία. Το ένστικτο των Θεσσαλονικέων και των ΠΑΟΚτσήδων πολλές φορές πηγάζει από σωστά πράγματα που έχουν γίνει. Πολλές φορές όμως αδικούν και τον εαυτό τους".

Για τον τρόπο που λειτούργησε στη φάση ο Κομίνης: "Δεν αδικώ τον διαιτητή για τη φάση. Αδικώ τον διαιτητή για τη διαχείριση. Καταλαβαίνετε τι λέω. Διαιτητής για μένα δεν είναι αυτός που σφυρίζει καλά γιατί όλοι θα κάνουνε λάθος. Βέβαια να μην υπάρχει δόλος. Διαιτητής είναι αυτός που έχει προσωπικότητα".

Για αυτά που συνέβησαν στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ και την παιδεία που δεν υπάρχει: "Ο κανονισμός είναι κανονισμός. Το άρθρο 15 είναι σαφές. Για μένα προσωπικά οι παράγοντες φταίνε που έχει έρθει το ποδόσφαιρο σ’ αυτή την κατάσταση. Και πόσο μάλλον οι μεγάλοι".

Για το αν υπονοεί τον Ιβάν Σαββίδη: "Εγώ δεν θα μιλήσω με ονοματεπώνυμα σε αυτή τη φάση. Εγώ αυτό που θα σας πω είναι ότι από αυτούς που δώσανε προσφορές για τα κανάλια όλοι ήταν πρόεδροι ομάδων. Εγώ δεν αμφισβητώ τις καλές προθέσεις προέδρων που θέλουν να κάνουν κάθαρση στο ποδόσφαιρο. Αλλά υπάρχει μία πραγματικότητα".

Για το αν το φετινό πρωτάθλημα είχε γίνει καλύτερο: "Αν δεν υπήρχαν τα τελευταία γεγονότα είχα πει ότι το πρωτάθλημα θα είναι χαμηλότερης ποιότητας αλλά θα είναι πιο ανταγωνιστικό, γιατί βάλαμε κάποιους κανόνες. Και όντως ήτανε ένα από τα ανταγωνιστικότερα πρωταθλήματα. Και λέω ήταν γιατί τα γεγονότα το ξεπέρασαν".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags