Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη από τον προπονητή της Νότιγχαμ – Να γιατί δεν παίζει ο Καπίνο
| 2018-04-10 17:26:00

Αποκάλυψη από τον προπονητή της Νότιγχαμ – Να γιατί δεν παίζει ο Καπίνο

Sportdog Team
Αποκάλυψη από τον προπονητή της Νότιγχαμ – Να γιατί δεν παίζει ο Καπίνο

Τί συμβαίνει με τον Έλληνα τερματοφύλακα στην αγγλική ομάδα;

Ο Στέφανος Καπίνο έφυγε από τον Ολυμπιακό τον χειμώνα μετακομίζοντας στη Νότιγχαμ Φόρεστ, όμως ακόμα δεν έχει κάνει ούτε καν τον ντεμπούτο του με την αγγλική ομάδα.

Ο τεχνικός της Νότιγχαμ, Αϊτόρ Καράνκα, αναφέρθηκε στο ζήτημα του διεθνούς γκολκίπερ στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τη Μπρέντφορντ, τονίζοντας ότι θέλει να του δώσει χρόνο συμμετοχής, αλλά αυτό θα ήταν λάθος τη δεδομένη χρονική στιγμή επειδή ο βασικός τερματοφύλακας, Κοστίλ Παντιλιμόν, τα πηγαίνει εξαιρετικά.

«Έχω στο μυαλό μου να δώσω ευκαιρία στον Καπίνο. Πρέπει, όμως, να έχουμε αυτοπεποίθηση στον αγωνιστικό χώρο και τη δεδομένη στιγμή την έχουμε, επομένως αν άλλαζα τώρα τερματοφύλακα θα ήταν ένα μεγάλο λάθος.

Θα ήταν λάθος επειδή ο Κόστελ παίζει πραγματικά καλά, κι αν άλλαζα τώρα τον τερματοφύλακα θα ήταν επειδή περιμένω ο Καπίνο να είναι καλύτερος από ό,τι είμαστε τώρα. Δεν είναι δυνατόν να του δοθεί τώρα η ευκαιρία, καθώς πρέπει να πάρουμε νίκες και να διατηρήσουμε την αυτοπεποίθησή μας μέσα στο γήπεδο», ήταν τα λόγια του Ισπανού τεχνικού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags