Facebook Pixel Sportdog.gr | Έρχεται νέα… μαχαιριά για τον Παναθηναϊκό! Ποιος σφίγγει την θηλιά, σκάνε αποχωρήσεις
| 2018-04-10 19:23:00

Έρχεται νέα… μαχαιριά για τον Παναθηναϊκό! Ποιος σφίγγει την θηλιά, σκάνε αποχωρήσεις

Sportdog Team
Έρχεται νέα… μαχαιριά για τον Παναθηναϊκό! Ποιος σφίγγει την θηλιά, σκάνε αποχωρήσεις

Παραμένει ζόρικη η κατάσταση στο Τριφύλλι.

Μετά την απόφαση για συνέχιση της αποχής των ποδοσφαιριστών για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεσμεύτηκε επισήμως ότι την Τετάρτη θα καταθέσει στο λογαριασμό όλων των παικτών της ομάδας, Ελλήνων και ξένων, μέρος των οφειλόμενων χρημάτων.

Πρόκειται σίγουρα για μία πρώτη «νίκη» της διοίκησης, η οποία θέλει να δώσει άμεσα λύση και να… μαζέψει την κατάσταση με την αποχή, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, οι παίκτες δεν έχουν ακόμα πειστεί. Αυτή τη στιγμή, η κατάσταση είναι στο 50-50 για το αν θα κάνουν την Τετάρτη προπόνηση, αφού πέραν του ότι δεν πιστεύουν καμία δέσμευση, δεν θα μείνουν στα «καταθετήρια».

Οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού θα περιμένουν να δουν λεφτά στους λογαριασμούς και τότε θα γυρίσουν στο Κορωπί για να φορέσουν και πάλι τα ποδοσφαιρικά τους και να… φορτσάρουν για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, ακόμα και αν λάβει τέλος η αποχή από τις προπονήσεις, ο Παναθηναϊκός δεν θα ησυχάσει, καθώς οι επόμενες ημέρες θα είναι εξαιρετικά δύσκολες για τον σύλλογο.

Αυτή τη στιγμή, οι παίκτες δεν είναι πρόθυμοι να υπογράψουν κανένα χαρτί, σχετικά με την κατάθεση του φακέλου για την αδειοδότηση, ενώ από τις συζητήσεις που γίνονται στο Κορωπί, θα πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένο πως από το τρέχον ρόστερ, τα ¾ θα κάνουν προσφυγές μετά το τέλος της σεζόν!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags