Facebook Pixel Sportdog.gr | «ΑΕΚ και Ολυμπιακός έκλεψαν τον ΠΑΟΚ – Υπάρχουν στοιχεία για να τιμωρηθεί η Ένωση στην Εφέσων»
| 2018-04-10 19:38:00

«ΑΕΚ και Ολυμπιακός έκλεψαν τον ΠΑΟΚ – Υπάρχουν στοιχεία για να τιμωρηθεί η Ένωση στην Εφέσων»

Sportdog Team
«ΑΕΚ και Ολυμπιακός έκλεψαν τον ΠΑΟΚ – Υπάρχουν στοιχεία για να τιμωρηθεί η Ένωση στην Εφέσων»

Δηλώσεις που θα προκαλέσουν αντιδράσεις.

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης και μίλησε για το συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ το Σάββατο (14/04), στο οποίο, όπως τόνισε, θα δώσει κανονικά το «παρών». Επίσης, αναφέρθηκε στον πόλεμο που δέχεται ο ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα, κάνοντας λόγο για κλοπή εις βάρος του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

 Για το αν θα δώσει το «παρών» στο συλλαλητήριο του Σαββάτου (14/04): «Πρέπει να είμαι παρών για να δείξω τη συμπαράστασή μου στην έκφραση διαμαρτυρίας. Έχει παραγίνει το κακό όσον αφορά τους τρόπους δραστηριότητας του λεκανοπεδίου σε σχέση με την περιφέρεια τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στους άλλους τομείς της κοινωνικής ζωής. Αισθάνομαι πως πρέπει να είμαι εκεί για να εκφράσω τη διαμαρτυρία μου, διότι πραγματικά έχει παραγίνει το πράγμα. Εξυπακούεται πως θα είναι εκεί οι βετεράνοι. Είναι κομμάτι της ζωντανής ιστορίας του ΠΑΟΚ και δεν μπορούν να λείψουν. Κάτι πρέπει να αλλάξει, αν και δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος. Ξέρουμε πώς λειτουργεί αυτό το κράτος. Όσοι έχουμε κινηθεί πανελλήνια μεταξύ Αθήνας – Θεσσαλονίκης έχουμε βιώσει αυτήν την αποκλειστικότητα του λεκανοπεδίου».

Για τον πόλεμο κατά του ΠΑΟΚ: «Η ομάδα πήγαινε πολύ καλά και βάσει αποτελεσμάτων και βάσει εικόνας. Όλοι είδαμε τι έγινε. Η αλήθεια είναι πως όσο προχωρούσαμε προς το τέλος ένιωθα μέσα μου ότι το όνειρο της κατάκτησης του Πρωταθλήματος είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Πίστευα ότι κάτι θα έκαναν και όντως έτσι έγινε.Έτσι μας κατάντησαν να αισθανόμαστε».

Για την αίσθηση που υπάρχει ότι υπήρξε κλοπή του τίτλου από τον ΠΑΟΚ: «Συμμερίζομαι την άποψη αυτή 100%. Και είμαι από τους ανθρώπους που δεν βλέπω τα πράγματα μονόπλευρα. Στο φετινό Πρωτάθλημα δύο ομάδες ξεχώριζαν από τις υπόλοιπες, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Σε κάποια στοιχεία υπερτερούσε ο ΠΑΟΚ, σε κάποια άλλα η ΑΕΚ. Και έφτασε η στιγμή που έπρεπε να διασταυρώσουν αθλητικά τα ξίφη οι δύο ομάδες και να φανεί ποια θα ξεχωρίσει. Και η στιγμή ήταν το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ. Είδαμε όλοι τι έγινε. Εμείς θέλαμε να παίξουμε και αν χάναμε, έχει καλώς. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνος φέτος, υπάρχει και μέλλον».

Για το μέλλον του ΠΑΟΚ: «Η ανάπτυξη του ΠΑΟΚ πρέπει να συνεχιστεί και θα συνεχιστεί ώστε με την ορμή που έχει ο σύλλογος σε 2-3 χρόνια να πρωταγωνιστεί και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και να επιτευχθεί ο στόχος του Ιβάν Σαββίδη για έναν ΠΑΟΚ οικονομικά αυτάρκη. Εμάς, ως ΠΑΟΚτσήδες, μας ενδιαφέρει πολύ αυτό. Να φτάσει σε σημείο να είναι οικονομικά αυτάρκης και σε υψηλό επίπεδο λειτουργίας. Ήρθαν, λοιπόν, ένας Ολυμπιακός και μια ΑΕΚ και έκλεψαν την προοπτική να συνεχιστεί η ανάπτυξη. Ευτυχώς ο μεγαλομέτοχος αντέδρασε θετικά και συνεχίζει».

Για το αν μπορεί να ανατραπεί η πρωτόδικη απόφαση για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: «Στην Ελλάδα δεν μπορείς να μιλήσεις με βάση την αίσθηση. Η πραγματικότητα είναι τέτοια που σαφέστατα πρέπει να ανατραπεί η απόφαση. Το γκολ ήταν γκολ και η διακοπή, παρ' ότι δεν το έγραψε στο φύλλο αγώνα ο Κομίνης, έγινε στην πραγματικότητα με υπαιτιότητα της ΑΕΚ. Διότι τους είπε να βγουν να παίξουν και δεν βγήκαν. Υπάρχουν στοιχεία που πιστοποιούν αυτήν τη συμπεριφορά. Το αν θα υπάρξει επηρεασμός από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα θα το δούμε αύριο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags